2025 33. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2025 14:20
kitap 2018 gibi bir zaman diliminde insanlarda görüp merak ettiğim için okuduğum bir kitap. asla beklediğimi bulamadığımı söylemeliyim öncelikle. ana karakterin sürekli ben farklıyım diye herkese üstten üstten bakması rahatsız ediciydi. sürekli başkalarının düşüncelerini yargılarken kendine çifte standart uyguluyordu mesela bir noktada bir kızın taç ya da prens için diğer kızlara kötü davrandığı için gitmesi gerektiği konusunda diretti ama kendisi prensi aldattı?! zaten sürekli olarak kararsızlığı da cinnet geçirticiydi; madem iki kişiyi de sevdiğini düşünüyorsun o zaman ikisine de umut verme, karar verene kadar da ikisine de seninle aramızda farklı bir şey var deme. ayrıca kitapta merak ettiğiniz soruların da hiçbirine yanıt bulamıyorsunuz, zaten kitaptaki konu prensle evlenecek kişiyi seçmek ama elenen kızların neden elendiğine dair hiçbir fikrimiz yok?! geldikleri gün bir anda yedi kişi eleniyordu sanırım ve nedeni neydi?! ana karakter daha ne istediğini bilen ve prens ya da taç için savaşan biri olsaydı çok entrikalı ve saray içi olaylar da ilgi çekici olabilirdi, böyle ben farklıyım diye diye hiçbir şey okumadık gibi oldu. ama kitabın sonunda yazarın teşekkür yazısında okurlara, umarım sizi farklı şekillerde mutlu etmiştir diye bitirmesi tatlıydı.
Beni SeçKiera Cass · Dex Yayınevi · 20131,455 okunma