·344 syf.····Okunma: 27 Mayıs 2025 11:37 Bu kitap birinci kitabın bir tık altında kaldı ama yine çok sevdiğimi söylemeliyim.
İlk kitaptan tanıdığımız Olivia’nın en yakın arkadaşı Erin aslında hayatı çok güzelmiş gibi görünen ,kendi istediği dışında insanları mutlu etmek için herşeyi yapan bir kadın.Ailesinde ciddi sorunlar var ve evdeki tüm sorumluluk onda.22 yaşından beri Will’in çapkın kardeşi Branden’a aşık ama Branden kesinlikle ciddi bir ilişki istemediği için ,her ne kadar hoşlansa da kızı kendinden itiyor ve yakın bir arkadaşı Rob ile birlikte olmasına sebep oluyor.
Aradan 4 yıl geçiyor ve Branden eve geri dönüyor.Erin Rob ile nişanlı ama hala çok mutsuz ve bir sürü sorunla boğuşuyor.Konu klişe ama yazar gerçekten çok güzel ve akıcı işliyor konuları o yüzden hiç sıkmıyor.3 lü bir ilişki gibi görünüyor ama tam olarak öyle de değil.Okuyunca anlarsınız spoiler vermiyim.
Hikayeyi okudukça hem üzüldüğüm, hem kızdığım yerler oldu.Erin gerçekten çok yoruldu kızcağız.Kimseyi üzmiyim derken,hem kendinden verdi.Ben biraz eski halime benzettiğim içim ekstra bağ kurdum sanırım
Sonuç olarak yazarı kesinlikle öneriyorum arkadaşlar
Puanım 8!