Paranoyak ~ Nicola Sanders
Psikolojik gerilim aşığı biri olarak kitabı görür görmez ellerime almak için sabırsızlanmıştım!
Öyle akıcı ve insanı geren bir atmosferi vardı ki elimden bırakamadan bitirdim ve o nasıl bir finaldi Aşamıyorum, aşamayacağım ve devamı olmalı değil mi o nasıl bir sondu imdattt
En başa dönersek Joanne şanslı bir kadındı. Harika bir evi vardı. Sevdiği bir kocası ve harika bir bebekleri vardı. Hayallerindeki hayatı yaşıyordu değil mi? Her şey güzel giderken eşinin eski evliliğinden olan yirmi yaşındaki kızı geliyor. Bu evlilik olduğundan beri babasıyla konuşmayan kızın birden gelmesi şaşırtıcıydı. Tabii Joanne için şaşırtıcıydı onun dışındakiler için normaldi her şey. Bebeğine bakmak için onlarla taşınmak isteyen Chloe tehlikeli miydi? Yoksa masumca bir istek miydi?
Babası ortalardayken sevgi dolu bir kız ama etrafta olmadığında tedirgin edici bir canavar.
Kızın Deccal mi yoksa masum bir kız mı olduğunu anlamaya çalışırken çıldırdım. Sürekli ters köşe olmaktan yoruldum ama soluksuz da okudum Chloe konusunda o kadar çok git gel yaşadım ki kitap boyunca bir sayfada fikrim netken diğer sayfada bambaşka bir şey düşündüm.
Bu türde kitapların insanı şaşırtmasını ve bir sürü kişiden şüphe ettirmesini çok seviyorum. Paranoyak’ta da tam bunu hissettim. Hatta bazı sahnelerde Joanne ve benim aklımızla oynandı resmen İnanılmaz bir kitaptı. Öyle akıcıydı ki son sayfaya geldiğimde bittiğini kabul edemedim. Tabii bunda kitabın sonunun etkisini de görmezden gelemem
Her anlamda aşırı zevkli bir okumaydı benim için. Türü sevenler şans vermeli.