Kararsız ~ Peyton Corinne
Derinlerde bir yerde bazı yaraları olan ama bunu umursamazlıkları ya da farklı duygularıyla bastıran karakterleri okumayı çok seviyorum. Kararsız’da da iki yaralı karakterimiz vardı. İkisinin yolu bir buz pistinde kesişmişti.
Birisi hokey takımının kaptanı ve geleceğin yıldızı olan Rhys’tı. Bir darbe almış ve beyin sarsıntısı geçirmişti. İyileşme sürecinin ardından piste dönmeye çalışıyordu ama panik atakları olunca bu hiç kolay değildi. Pistte alıştırma yapıp kendini toparlamaya çalışırken o kızla tanıştı. Pistini paylaştığı Sadie Brown.
Genç yaşında kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenen, bir yandan da paten antrenmanlarında başarıya ulaşmaya çalışan biriydi. Bir abladan çok anne gibiydi ve bu sorumluluk onun için birçok şeye karşı engeldi.
Bu ikiliyi okumaktan aşırı keyif aldım! Parlak çocuk hitabıyla Sadie farkında olmadan karşısındaki çocuğa hayata döndürdü resmen. Müzik zevkleriyle, beraber paylaştıkları pistle ve bir ileri iki geri adımlarıyla gerçekten kararsız bir çiftti. Okurken Sadie beni biraz kızdırmış olsa da yaşadıkları ve güvensizliğiyle bir noktada anlayabileceğim bir pozisyondaydı. Ama daha net bir karakter de bekledim bir yandan Kardeşleri Oliver ve Liam’ı da okumaktan aşırı keyif aldım. Onlara olan bağlılığı mükemmeldi. Yaşadıkları kalbimi kırsa da Sadie gibi bir ablaya sahip olmak harikaydı.
Arkadaşları Ro, Freddy ve Bennet aşırı keyifliydi. Özellikle serinin ikinci kitabının Ro ve Freddy çiftine ait oluşunu öğrenmek beni aşırı heyecanlandırdı. Hemen kavuşabilir miyiiiz?
“Ve hiçbir şey, senin ya da hayatının hiçbir karanlık parçası bunu değiştiremeyecek. Oliver’a da söylediğim gibi, beni artık istemiyorsan bu benim başa çıkmam gereken bir şey. Ama seni istemediğim bir gün asla olmayacak.”