Okuuu!!!
2025 72. kitabı
"Ona göre hayat artik, karşıya gecmek için girmek zorunda kaldığı, suyu beline kadar yükselen, dibi ayakların yutan çamurla dolu o körfeze benziyordu. Yalnızdı.. Yapayalnızdı.." Bir eseri bitirince gözünüzü kapattığınızda kafanızda o eseri yaşamayı bırak ya şöyle olsaydı diye alternatif senaryolar ürettiğiniz olmuştur illaki. İşte aynen bu şekilde okumasını dün bitirdiğim ama kafamda henüz sonlandıramadığım o eserlerden biriyle geldim. Damaris , anne olma hayaliyle yanıp tutuşan ama olamayan , toplumun baskısına da artık dayanamayıp yavru bir dişi köpek sahiplenen canım Damaris. O hayalini kurduğun kızın Chirli yerine koyup da koynunda büyüttün miniği. Keşkeee her şey hayalini kurduğun gibi gerçekleşseydi de minik Chirli ile ilgili hayallerin yarım kalmasaydı annelik duygusunu yaşayabilseydin sonuna kadar. Senin de şanssızlığın ne diyeyim yoksa hayvan sahiplenip o istediği duyguyu sonuna kadar yaşayan o kadar çok arkadaşım oluyor ki.. Maalesef senin çocuk pek bi haşarı çıktı. Bazıları seni vicdansız olarak nitelendirebilir aldığın köpeği başka bir aileye verince ( ki o garibim de kopamıyor senden tekrar seni bulmasından belli) ama yargısız infaz yapıyor derim o kişiler için. Hem yanından kaçması hem de annelik duygusundan mahrum olup doğurduğu bebekleri yemesi seni soğutmuş olabilir( Ne umdum ne buldum durumunu yaşadın). Ama sonunda yaptığın caniliği hiç tasvip etmedim. Velhasıl kelam arkadaşlar; farklı duygular yaşayacağınız sıradışı kalem Kolambiyalı yazarın birçok arkadaşın tavsiyesiyle okuduğum eseri keşfetmekte daha fazla geç kalmayın derimmm. Şimdiden keyifli okumalar..
İnsan ve Duygular
KöpekPilar Quintana · Can Yayınları · 2022602 okunma