Puan vermedi·264 syf.··Beğendi
···Okunma: 30 Mayıs 2025 02:42 🆁.İ🅳🅴🅻🅸 }{ 🅷🅴🆁 🅺🅸🅼🆂🅴🅽
Selam, bugün sizlere @idelirukiye kaleminden cok keyifli bir spor romantizmi ile geldim. Yazarın #eflal serisini de çok severek okumuştum. Bu seri tarz olarak oldukça faklı ve ben kalemine çok yakıştırdım. Elimden bırakmadan su gibi aktı gitti. Karakterlerin esprili dialogları ise çokça kahkaha attırdı. Okurken eğlendiğim bir kitap oldu.Elbette bu birinci kitap ve öyle bir yerde kaldı ki ben ikinci kitaba hemen başlıyorum.
Şimdi sizler için hemen konusuna geçelim..
Deva Çetinceviz, 1,79 boyunda, yirmi dört yaşındadır ve BEYSO dan yeni mezun olmuştur.Duyar gibiyim yarışmaya nereden katılıyor? Deva nın iki ay boyunca yapmak zorunda kalacağı şeyi duyunca anlayacaksınız.Ufak tefek bir kız değil altını çizelim.Birde çocukluğundan bu yana babasının 'Aslan' kızı diye yetiştirilince olanlar oluyor.
Canından çok sevdiği kardeşi Kuzey dolandırılınca Çetinceviz ailesi maddi bir zorluğa girer. Sezai bey Değirmenaltı basketbol takımı antrenörüdür.Bu sıkıntıyı atlatmak için memleketine gidip bir arsa satışı için kardeşlerini ikna etmek zorundadır. Turnuva ya hazırlanan takımı iki ay gibi bir süre boş bırakamaz. İşini kaybetmesi bile söz konusu olacağı için Deva dan akla gelmeyecek bir yardım ister. Koç tan izin almıştır. Ailevi bir işini halledene kadar "oğlu" Deva nın takıma eşlik edebileceğini söyler.
Doğru duydunuz, Deva erkek kılığına girecektir.Ve 'kardeşim için!' der ve hiç istemese de işe başlar. Elbette ilk günler çok tedirgin olsada mesleği olduğu ve çok sevdiği için işi severek yüklenir. Ama bu arada olmayacak bir şeyler olmuş, Koç Deva'yı sürekli kalması için istemiştir. Deva büyük bir çıkmaza düşer, kendi kimliğinde değildir ama takıma çok alışmıştır.Yetmezmiş gibi başında birde kavak yelleri esmez mi? Merve ile cift olarak katıldıkları parti beni bitirdi :))Deva nın zor ama aşırı keyifli sınavına hazır mısınız?