Elif Kaplan / Black Out
Her şeyi göğüsleyebilen ve ilk adımı atmaktan asla çekinmeyen bir kadın. Kalbi ve aklı arasında sıkışan bir adam. Zıt karakterlerine rağmen kimyalarına söz geçiremeyen iki kişi. Tek ortak yanları mesleklerine duydukları aşk. İnişli, çıkışlı ve çekişmeli bir ilişkide karakterler ile savrulacaksınız. Bir yandan da göklerin o büyülü atmasferinde heyecanlanıp gururlanacaksınız.
Tevfik Tuğrul Türkdoğan, kendini mesleğine adamış bir savaş pilotudur. Tek hayali ise gösteri uçuşu yapan akrobasi timi akrotimde yer almaktır. Bunu gerçekleştirmek için çocukluğundan beri disiplinli bir şekilde çalışmış ve sonuca ulaşmasına çok az bir zaman kalmıştır. Bir gece en yakın arkadaşı Serdar ve onun nişanlısı ile birlikte gittiği barda sarhoş bir kadına yardım ederken hayalleri ve gerçekler arasında sıkışacağını bilmiyordu. Onun tek gerçeği mesleğiydi. Aşkı geçici bir körlük hali olarak düşünüp ilişkilere mesafeliydi.
Ceyhan nişanlısını en yakın arkadaşıyla görünce dünyası başına başına yıkılmıştı. Çifte ihaneti kaldıramamış her şeyi unutmak için o gece alkole sığınmıştı. Ona uzanan yardım eline tüm benliği ile sarılmış ve bu centilmen adamın yanından gitmesini istememişti. Birbirlerini bir daha görmeseler de o gece ikisinde de iz bırakmıştı. Aradan geçen bir aydan sonra Ceyhan’ın akademisyen olmasına yardımı olacak bir projede bir mühendise ihtiyacı vardır. Abisinin önerdiği kişiyle karşılaşmak her ikisine de süpriz olmuştu ama en büyük şoku Tuğrul yaşadı. Unutamadığı ve etkilendiği o geceki kızın, idolü ve komutanı olan adamın kardeşi olması inandığı değerlere tersti. Kendini ihanet etmiş gibi hissediyordu.
İkisi de hırslı ve inatçı. Okurken yeter artık kendinize gelin diyerek sarsmak istediğim yerler oldu. Bir yerden sonra yok bunlardan olmayacak dediğimde olaylar bir hız trenindeymişim gibi akıp gitti. Yan karakterler kurguya dinamizm katmış. Özellikle Tuğrul’un kardeşi Timuçin’e bayıldım. Umarım yazarımız onun için de bir kitap yazar. Final çok can alıcı bir yerde bitti. Devamında neler olacak merakla bekliyorum. Keyifli okumalar…