2025 33. kitabı
Okunma: 29 Mayıs 2025 21:07
Kalbin Kurtuluşu Yazardan okuduğum ilk kitap, kendine has bir üslubu var. ruhumuzu işliyor o kadar güzel konulardan bahsediyor ki yazarın kalemi çok çok farklı okumakta başlarda zorlandım okudukça alıştımilk sayfalarda çok duygulandım sanki ruhumu okşuyor gibi bir his veriyor. Kalbinin sesini duymayı, nefsine söz geçirmeyi, şeytanın tuzaklarına karşı uyanık kalmayı anlatıyor. dünyanın gidişatına karşı yaşadığı hüznü tedirginliği satırlarında hissettim,ve daha çok Kur’an ve ayetleriyle insanları,uyandırmaya ,toplu iman etmeye son çağrı gibi algıladım bu eserini…Modern dünyanın karmaşası içinde kaybolan insanın özüne dönme, kalbini arındırma ve manevi kurtuluşa ulaşma yollarını inceliyor yalnızca bilgi sunmuyor; aynı zamanda bir farkındalık, bir çağrı ve ruhu arındırmaya yönelik bir kılavuz sunuyor. Modern hayatın karmaşası, teknolojinin kuşatıcı etkisi ve sürekli artan bir koşturmaca... Tüm bunlar arasında insan, çoğu zaman kendi özünden, iç sesinden ve en önemlisi kalbinden uzaklaşıyor. Bu kitap, sıradan bir kişisel gelişim veya dini nasihat kitabı olmanın ötesine geçiyor. Şu kısacık dünya hayatı nedir ki? İnsan, acelecidir. Sabırsızdır. Aldanır. “Bilelim ki ey insanlar! Rabbimiz bizimle oldukça, Rabbimizin yardımını hak edebilecek hayırlı işler yaptıkça, biz iyiler kazanacak. Evet, oku Kur’an’ı, iyiliği emret.” Mutlaka okuyun
Kalbin KurtuluşuHayati Sır · Hayykitap · 202530 okunma