Yazarın her kitabı efsaneeee
2025 23. kitabı
Sapkın Kral Konu: lise-dark roman Sayfa sayısı-384 Yaş sınırı +18 Puanım 9 Elit Royal Lsesi sadece seçkinlerin gidebildiği bir yer olmasına rağmen Elsa'nın teyzesi tüm şartlanrını zorlayarak Elsa'nın iyi bir eğitim almasını sağlar. Fakat lisenin ilk günü okulun zorba çocuğu Aden King kızımızın boynuna yapışıp okul günlerini zehir edeceğini herkese ilan eder. Ve bunu da yapar. Eğer Aden King birini okulda dışladıysa o kişi artık diğer öğrenciler tarafından zorbalanmaya mahkumdur. Elsa 2 yıl boyunca kendisine söylenen sözleri duymamayı tercih eder ki hayal ettiği üniversiteye gidebilmek için iyi bir eğitim alması gerektiğinin farkınadır. Okulun son dönemi gelip çattığında artık Aden King uzaktan izlemekten fazlasını yapar. Aden & Elsa arasında toksik denilebilecek saçma bir hikaye oluşmaya başlar fakat iki taraf da bu gelişmelerden içten içe memnun değildir. Garip bir gerilim, bilinmeyen gizem sayfalar boyunca kendini belli ediyordu ve ben buna bayıldım. Ben Rina Kent'in kitaplarını ayrı seviyorum bu kadın ne yazsa okunur. Kitabı elimden bırakmak istemedim o derece iyiydi. Arzu Sapkın Kral Rina Kent
Sapkın KralRina Kent · Ren Kitap · 20241,281 okunma