2025 38. kitabı
Ayyy canımın ciğerleri ben geldimmmm ve tabiki sizlere yeni bir seri ile geldim kesinlikle dün başladığım gibi hemen bitirmişim o kadar güzeldi ki ne ara bitti inanın ki bilmiyorum konusu o kadar sürükleyici ve güzeldi ki kendimi kaptırmış bitirmişim ve şu an okuduğum ve bu kitaba şans verdiğim için çok mutluyum. Benim zaten favorim olan kitapların fantastik olduğunu bilmeyen yoktur ve o kitapların arasına heöen bunu da alıyorum. Bu evrende en çok sevdiğim şey kadın karakterlerin gerçekten güçlü olması ve bunu süpriz bir anda ortaya çıkarması o kadar hoşuma gidiyor ki ve tabi ki arada aşk konusu da var ve bir şey diyeyim mi bu ikisine mükemmel derecede yakışıyor bu kelime ayyy ben en acilinden ikinci kitabı istiyorum ama biliyorum kitap yeni çıktı ama mükemmel bir konusu var. Kısaca size kısaca konudan bahsedeyim Elowyn babası öldükten sonra tek başına yaşayan bir kızımız aniden ortaya çıkan muhafızlarla beraber yani perlerle beraber ne olduğunu bilmediği bir şehre gider ve orada gerçek babasının aslında kral olduğunu Öğrenir oraya götürülme ama bunun için bir tür yarışmadan geçmesi lazım ve bu esnada karşısına gelen savaşçız Rush’a karşı bir çekim hisseder ama bildiği bir şey varsa o da Rush’ın kraliçeye ihanet etmeyeceğidir peki ya bu yolda bu aşk ikisini yakalarsa işte burada işler biraz değişiyor. Ya intikam alacak ya da aşkının esiri olacak. Peki ya gerçekten bildiği şeyler asılnda sandığı şeyler değilse ya o tahtın varisi gerçekten oysa o zaman bunu birlikte okuyup öğrenelim.
Peri VarisiLucia Ashta · Sonsuz Kitap · 202555 okunma