···Okunma: 31 Mayıs 2025 18:58 🅁.🄸🄳🄴🄻🄸~🄷🄴🅁 🄺🄸🄼🅂🄴🄽
Selamlar ~•°☆
Çok severek okuduğum #herkimsen serisi final kitabi #sonset paylaşımı ile geldim. @idelirukiye kaleminden okuduğum bu spor romantizmi ilk kitabını yakın zamanda okumuş ve paylaşmıştım. Bilmeyenler konuya hakim olmak için sayfamda bulabilirler.
Deva Çetinceviz çok sevdiğim bir karakter oldu. Alışılagelmişin dışındaki yapısı bir genç kız olarak onu diğerlerinden ayırsada onun güçlü yapısı, aile sevgisi, iş disiplini ve çok gösteremese de sevgi dolu kalbi onu çok eşsiz kılıyordu bence. Bi salın şu kızları yahu, ;)) Değil mi ama her kez barbie olmak zorunda değil!
Kaldı ki aşk sınır tanımaz! Kime, neye, nasıl baktığına bağlı. Misal Başar!
Çok güzel bir çift oldular. Tüm ülkeye ve linçlere rağmen. Ama Değirmenaltı takımını da es geçmeyin, onlarda çok sahip çıktı Deva larına.
Siz şimdi neler oluyor diyeceksiniz biliyorum. Spoiler olmasın diye fazla yazamam okuyun isterim. Ama...
Tam final maçında saha tıklım tıklım dolu iken ve Deva kimse bilmeden onları bu gece terk ediyorken..
Kameralar onlara dönük !
Başar ın aşk itirafı tüm ülkede şok etkisi yaptı da derim:))
Üstelik Deva erkek kılığında hâlâ.
Anladınız tabikii, Başar olayı çoktan çözmüş.
Ama durum yinede büyük olay.
Bir erkek basketbol takımı antrenörü erkek kılığında genç bir kız!
İşte bu skandal ile ikinci kitaba başlıyoruz.
Çok severek,eğlenerek ve bol bol gülerek bitirdiğim bu seri, arkadaşlık, dayanışma, empati gibi duyguların önemini çok güzel vurguladı. Toplumsal gereksiz baskıların ise aslında ne derece üzücü olduğunu da bir daha hatırlattı.
Türü sevenler mutlaka okumalısınız...