2025 20. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2025 19:47
Kitap tek kelimeyle vasat. Dizisini izlememiştim ama sevildiğini biliyordum kitapla ilgili yorumlar çok olumlu olunca diziyi izlemek yerine kitabı okuyayım dedim. -yanlış bir karar- Kurgu birbirinden kopuk bana kalırsa tarihi olaylar üstünkörü karakterlerin duyguları fazla tiyatral öyle ki romantik duyguların yorumlandığı kısımlar bana kalırsa çocukça bir iyimserlikten ibaret polianna dünyası gibi hissedilen bir aşk ve bir yanlış anlama ile anında iki taraflı birbirini aldatma? ne oldu yani bir anda hani birbirinizi çok iyi anlıyordunuz ikinizin paylaştığı bir dünya vardı, çok gereksiz bir çıkıştı bundan sonra da birbirini dünyadaki herkesten iyi anlayan ruhlarını okuyan iki insanın çat diye kopması ve adamın başka bir "kadını da sevmesi", evlenmesi aynı bu kelimleri kullanıyor "bu kadını da seviyorum"-çıldırırsın,gitti normal normal evlendi-evli olmasına rağmen Şura ile ilişkisini devam ettirmesi alçaklıktan başka bir şey değil. Uzun incelemelerden hoşlanmıyorum ama kitabın özellikle son kısımlarına çok sinirlendim öyle böyle gidiyordu ama aldatmalardan sonra bir anda başka bir kitap iki yeni karakter okuyor gibiydim en başından biri resmedilen kişiler gitti resmen açık ilişki yaşayan iki insana dönüştü çok saçma, 4 kitap yazılmış devamı için yorumlar çok iyi? ya bu insanlar çok sabırlı ya da kaliteli bir eser nasıl olur bilmiyorlar
Kurt Seyt - ShuraNermin Bezmen · Pmr Yayınları · 20142,605 okunma