mitolojik ogeler!!!
2025 28. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2025 22:30
spoiler yok!! yine tek solukta okuyup bitirdigim bir kitap... hadi bakalim.. kitapta gercekten HERKESTEN suphelendim ama en azindan dusundugum ihtimallerden biri de tam olarak kitabin sonu cikti. lets fucking go i guess??? korkunc ya. bu insanlar cildirmis olmali mitolojik ogeleri cok seviyorum gercekten tanri ve tanricalar, ritueller, insanlarin ritueller icin yaptigi manyak manyak isler okumasi cok ilgi cekici seyler. bunlarin antik yunanda gercekten yapilmis olmasi da cabasi, insanlar kafayi yemis yani hayir bir de ictikleri kutsal suyun uyusturucu olmasi cok komik cunku uyusturucu oldugunu bilmiyorlarsa bile "ben ibadet ederken cok mutlu oluyorum" diyip direkt kendisini ibadete adayabilir birisi ama aslinda basbayagi uyusturucu bagimlilisin kardesim yani hayirli olsun gercekten tam boyle her seyin ortaya ciktigi anlasildigi an bir durup bir dakika boyunca sadece kufrettim hani bu da olmasin abi bu da olmasin bir zahmet artik ya, diye tek gunde okuyup bitirmezsem meraktan zaten uyuyamazdim o yuzden gun boyunca arada bolunse de okuyup bitirdim kitabi, bir tek bir karakterin varligi en son absurt geldi guzel kardesim sen ne yapmaya geldin o zaman bu kitaba (yine ise yaradigi bir sey var da ben ondan bile suphelenmistim bir ara delice bir is) burasi spoiler!! hatta sessiz hasta spoiler!! o cocuk da fred yani sen niye ben kahinim diye gezip duruyorsun oglum. gercekten de kahin galiba mariana tehlikeyden adam bayagi hissetti de geldi yani bir de, ilk ruth'tan bahsedilince sessiz hasta'ya gonderme mi diye dusundum, sonra ruth ve theo da kitaba gelince dedim hahh harika. demek hikayeler ayni evrenlerde geciyor ve theo'nun daha o delirip yaptigi seylerle ilgili tum olaylar aciga cikmamis. en sonda da theo zaten alicia'yla konusuyordu herhalde, ama o olayin tam olarak hangi kismi bilemedim yani. bir de zoe acaba sessiz hasta kitabinda geciyor muydu cunku eger oyleyse daha da bomba olur yani. neyse yeterli bu kadar ben begendim 8/10 veriyorum bayagi surukleyici olsa da nedense mukemmel otesi gibi hissettirmedi neden bilmiyorum ben cok kitapta oyle hissetmiyorum zaten ama cok iyiydi yani oneririm okunmali. mitolojik ogeler muhtesemdi
Yitik KızlarAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 20222,272 okunma