2025 36. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2025 01:06
Surata inen yumruk etkisi… Dark romans severlerin kesinlikle seveceğim bir seri.Lakin okumayanların koşarak uzaklaşması gereken bir seri.Bizim ülkedeki özellikle minnoş insanlara hitap etmez.Çünkü tetikleyici unsurlar var tecavüz +toplu tecavüz , işkence, fiziksel ve duygusal istismar,Bdsm ilişkiler vs romantik bir beklentiniz varsa hayal kırıklığına uğrarsınız. Pim karakterine bir kaç olay dışında hayran kaldım. İnsan iradesi inanılmaz bir olay bir sınırı başlangıçı ve sonu yok bunu bu kitapta okuyunca daha iyi gözlemledim.Yazarın kalemini de iyi.Hikayeyi direk karakterin ağzından yazmış.O duygu düşünceler hisleri çok güzel hissettiriyor.Bu tarz hikayelerin hayal ürünü olduğuna inanmıyorum ben evrende bir yerlerde böyle şeylere maruz kalan yüzlerce belki binlerce kadın var.Okurken bu kadar da olmaz dediğim hiç bir olay olmadı.İnsanoğlu iliklerine kadar kötü bir varlık.Hemen 2 kitaba başladım bakalım nasıl ilerleyecek olaylar merakla bekliyorum.
PenniesPepper Winters · Pukka Yayınları · 2024609 okunma
Merak uyandırıcı ekliyorum listeme kaleminize sağlık
Sly
Güzel bir seri ama diğer incelemeleride okuyup öyle karar verin genel kesime hitap etmez tarzı itibari ile 😊