Puan vermedi·456 syf.····Okunma: 01 Haziran 2025 21:26 Hikâye, küçük yaşta yaşadığı travmaların etkisiyle müziğe sığınan Hazan Yakut Demirkıran ile kaderi doğmadan önce çizilmiş olan ve Rus mafyasının içinde büyüyen Hazar Nikolai Baranov’un etrafında şekillenir. Hazan, hayatın acımasız yüzüyle erken yaşta tanışmış, müzikle hayata tutunmaya çalışırken, Hazar ise kan bağının her şeyden üstün geldiği bir dünyada yetişmiştir. İkilinin yolları kesiştiğinde, aralarındaki ilişki hem kendi geçmişleriyle hem de birbirleriyle yüzleşmelerine neden olur. Roman, aşk, aile bağları, kader ve kişisel dönüşüm gibi temaları işler.
Konu güzeldi fakat yeterince iyi işlenmemişti diye düşünüyorum. Çok popüler olduğu için başladım açıkçası fakat o kadar abartılmasına anlam veremedim. Duygular, olaylar yeterince ve tam işlenmemişti. Ayrıca yazarın kalemide hoşuma gitmedi belki acemi kitabı olduğu için olabilir ama ben çok ısınamadım kitaba. Her ne kadar beğenmesem de sonu ters köşe oldu benim için gözüm dolmadı desem yalan olur:))