Günaydın bugün sizlere son günlerde okuduğum en hırslı kadın karakter ile geldim.Kim mi ? Feris Doğan #revista yayın koordinatörlüğünde. Feris staj döneminden bu yana çalıştığı dergide kendine başarıları ile yer etmiştir. Çalışkan, çok hırslı olmasının yanı sıra iş söz konusu olduğunda gözünün karanlığı ile en alt basamaktan en üst basamağa doğru hızla çıkar. Genel Yayın yönetmeninin hamile kalıp görevini sonlandırması sonucu yeni genel yayın yönetmeni seçilecektir. Her yıl düzenlenen dergi adına yapılan partide patronları tarafından bu açıklanacaktı. Herkesin gözünde yeni genel yayın yönetmeni Feris olarak gözükür. Fakat Taner Doğan için öyle değildir. Partide Taner Doğan müstakbele eşim diye tanıştırdı kadını yeni genel yayın yönetmeni olacağını söyler. Bunun üzerine çok hırslanan kendini desteklediğini yeni genel yayın yönetmeninin olmasını istediğini düşündüğü derginin diğer ortağını arayarak gelmesini söyler. Büyük ortak gelmesine gelir .Ama bu ne Taner Bey'in fikrini değiştirir ne de Feris'in daha da hırslanmasınin önüne geçer.Yeni genel yönetmeni ile aralarında bir savaşın başlamasına sebep olur.Sonucta #revista güç savaşlarının oldugu,entrikanin sınır tanımadığı bir dergidir.Cansel ve Feris arasında Kılıçlar çekilmiş Savaş başlamıştır. Bu savaşta her şey mübahtır. Ikisi kendini ispatı çalışırken birbirlerinin açıklarını kolladıkları için birçok sır gazetelere manşet olur.Bunun üzerine En büyük ortak kimin daha uygun Genel Yayın Yönetmeni olacak diye gözlemci ve hakem olmasi için yetenekli, donanımla ve yakışıklı Hazar'ı çağır.Evet buyurun olaylar şimdi başlıyor devam kitabını sabırsızla beklediğim akıcılığını çok sevdiğim konusunu size okurken keyif verecek Bu kitabı mutlaka okumalısınız.