2025 33. kitabı
Okunma: 12 Mayıs 2025 00:00
Merhaba bugün serinin 3. kitap yorumu ile geldim 2. kitap finali yine oldukça heyecanlı sonlandırmıştık ve kaldığımız yerden hız kesmeden devam etti hikayemiz His ve Bronz arasındaki bu nereden başladığı belli olmayan bir nefret ve o nefretten kaynaklı amansız bir mücadele ve Arkanın sırlarla dolu dünyası her sayfada şaşırtmaya devem ediyor geçmişin sırları bir bir gün yüzüne çıkarken bu kalabalık karakter kadrosunun kişilikleride netleşiyor hikaye hala devam ediyor ölüm hala kapımızda ve bunu şuan bilen kimse yok. His yüreği yaralı kızım “Yanındaki adamı çok mu seviyorsun?” “Çok,” dedim aşkla, tutkuyla. “Çok seviyorum ama bunu ona hiç söyleyemedim.” “Neden?” “Gerçekten sevdiğim kişilere seni seviyorum dediğimde hep kaybettim. Benden gittiler... O benden gitmesin.” Ahh Yasmin çiçeğim sana ne demeliyim bilemiyorum beni hep hüzünlendiriyorsun son sayfalar su gibi aktı gitti heyecan hiç eksilmedi tam her şey normale dönüyor derken olmadık bir son ile karşılaştık ve bunu henüz sindirebilmiş değilim büyük bir merak ile 4. kitabı bekliyorum acımı hafifletecek bir şeylar olmalı.
Bronz 3Özge Naz · Guardian Yayınları · 20241,205 okunma