2025 66. kitabı
. . Yazarımızın çok uzun yıllar önce her şey seninle başlar kitabını okumuştum şimdi 25. yılıma 25. kitap diye yazdığı bu kitabını görünce hemen okumak istedim ,kitap tabii ki kişisel gelişim ve tabi ki ben . . Kendisinin bu zamana kadar olan başarı birikimlerinden oluşan yazılarını tek bir kitapta toparlayarak anlatmış bana göre en vurucu noktaları ile özetlemiş ve anlamak için sakin bir beyinle okumayı önermiş. Bende okurken başta her cümleyi iki kere okudum gerçekten anlamam için iki defa okumam lazım. Sonrasında ise kitap bittiğinde tekrar okumanızı öneririm verimi katlarsınız demiş kesinlikle katılıyorum o yüzden bende baş ucuma koyuyorum kitabı. . Başarmanın önemini,boşa geçen zamanı,başarılı olmak için neler yapılmalı,insanlara nasıl davranmalı bir çok konuya değinmiş yazarımız,başarılı kişilerin neler yaptığından bahsetmiş , size sorduğu sorular gerçekten insanı düşünmeye kendisiyle yüzleşmeye itiyor ve insanın kendine bile söylemeye cesaret edemediği şeyleri gün yüzüne çıkartıyor. Kitap benim için okumam için tam zamanında geldi bazı şeylere adım atmam gerektiğini hatırlattı cesaret verdi inşallah bende kendimde o gücü cesareti bulurum. Hayatta başarmak için kendisine yatırım yapmak isteyenlere gönülden tavsiye ediyorum
Başarı DüşünürüMümin Sekman · Alfa Yayınları · 202540 okunma