2025 61. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2025 20:21
Timur'un Ahu'su, Ahu'nun Timur'undan herkese merhaba! Timur Tönge sever olarak bu ilişkiye itiraz etmek istiyorum lâkin Timur öyle güzel seviyor ki duygularıma ket vurup susmayı tercih ediyorum. Bülbül Kapanı kaldığı yerden devam ediyor. Bu defa gizlenen tüm gerçekler bir bir ortaya çıkıyor ve haliyle çiftimiz için amansız bir kaçış başlıyor. Kenan Kralşan'a biri dur demeliydi ve bu biri de tabiki Timur Tönge olmalıydı. Kenan'ın cidden sınırı yok! Acıması desen hiç yok! Kendi bildiği yolda herkesi harcayabilir, buna Ahuzar'da dahil. Kenan lideri olduğu Kurul'la başı dertte bunu düzeltmesi için ortaya atttığı kefil Ahuzar'dan başkası değil. Ahu önceden zor durumdaydı ya hani şimdi çok daha zor bir durumda. Cehennemden kaçış için tek bilet var o da Timur. Ahh Timur Tönge'mmmm ah! Ahu'sunu korumak için herşeyi yapabilir. Bunun için yıllardır ayak basmadığı Rize'ye gitmekte dahil. İkisinin beraber verdikleri mücadele çok çok güzel. Tam bir anca beraber kanka beraber olayı. Kitabın birçok bölümünü sevdim ama favorim, hem geçmişi anlatan sayfalar hem de Rize'de geçirilen zamanlardı. Sonsuz bir keyifle okumanın hazzı ile sizlerde alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Bülbül Kapanı IILoresima · Ephesus Yayınları · 20252,190 okunma
Bir soru sormak istiyorum. İkinci kitap hangi sahneyle bitti acaba?
KitapRüyası
İpekböceği Timur'un babası ile karşılaştığı sahne. Evlenmişsin dediği yerde bitiyor