···Okunma: 03 Haziran 2025 02:05 Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan bir çocukla, temizlik ve düzen takıntısı olan bir çocuk bir araya gelirse ne olur? Üstelik bu çocukların aileleri dağılmış ve bu sefer beraber yeni bir aile kurulmaya çalışılıyorsa!? Çocuk kitabı ama anne babalar ve özellikle eğitimciler için tavsiye edildiğinden merak ederek aldım kitabı. Sınıfta ilkokul çocuklarına okurken anladım ki içindeki dram yükü onlara göre değil, bıraktım onlara okumayı. Kendim devam ettim ama bu sefer anladım ki bir ortaokul çocuğuna da fazla gelecek benim dehb li bir zihni okurken anladıklarım. Yazar öyle iyi işlemiş ki 2 çocuğun hayata bakışını, kavrayışını, davranışlarını ve sebeplerini;onların zihin sesleriyle okurken hikayeyi hem sonra ne olacak diye merak ediyorsunuz hem gerçekten anlıyorsunuz. Ezbere bilgilerle değil gerçekten anlıyorsunuz. bu çocukların aslında ne yaşadığını nasıl hissettiğini, neden öyle davrandıklarını işte bu yüzden çocuklardan önce büyükler okumalı bu kitabı.