Karanlık Sarmal 3Aslıhan Doğa
Selam Sevdiğim yazarın dördüncü serisinin son kitabı ile geldim. Bana göre seride en güzel kitaptı.Yazarın kalemini çok seviyorum , kendisi çok iyi naif güzel bir insan . Seri biterken kalbim buruk olsa da yine severek okuduğum bir kitabın sayfalarını gönül rahatlığı ile kapatıp tekrar okumak üzere kitaplığıma kaldırıyorum.
Gelelim kitabımıza biliyorsunuz ikinci kitap öyle bir yerde bitti ki son kitaba yüreğim ağzımda başladım. Ama yazar öyle bir hızlı manevra yaptı ki vay be diyorsun. Ah Zoya ah dedim ama bundan bile iyi birşey çıkardılar. Zoya düşmanın elinde derken bir sürü bilgiye ulaştılar.
Ulun , Zoya' nın yokluğunda Ferman'la daha yakınlaşır. Onları okurken hem kahkaha attım hemde ağladım. Hele Ferman serzenişleri öyle tatlıydı ki Ulun'un ona ayak uydurması da cabası Ferman sürekli Tuğra dedikçe yüzümde gülümseme eksik olmadı . Keşke Ada'da sizinle olsaydı Sen ne güzel bir babasın be Ferman.
Ferman , Toza ,Ulun ve Zoya öyle güzel bir ekip oldular ki kitabı soluksuz okudum. Zeki ekibimiz planlar yaparken tabii ki Yılmaz da boş durmuyor. Öyle narsist bir adam ki insanları o kadar ezik görüyor ki karşısındaki kişilerin ondan daha zeki olduğunu farkedemiyor. Elinde tuttuğu adamları kaybettiğinde bile pes etmiyor. Oysaki hesap döndü devran artık düşmanları için işliyor ve elleri çok güçlü.
Selçuk, Ferman'ın gençlik yıllarından arkadaşı ikisinin diyaloglara bayıldım . Ferman'ın sürekli ondan birşeyler saklaması adamı deli ediyor.
Kitabın yarıdan sonraki olaylar bomba remen inanamayacaksınız ...
Ulun ve Zoya'nın aşkını yine büyük hayranlıkla okudum . Aşk insanı nasıl güzelleştiriyor ve iyileştiriyor değil mi ? Ulun artık Farklı, farklı duyguları yaşıyor.
Yazarın eline emeğine sağlık çok severek heyacanla okudum ne yazsa okurum diyebileceğim yazarlardan