Puan vermedi·69 syf.··Beğendi
· Şiirler ; özlem , hasret , umut, mutluluk , aşk içerir bazen de dile gelmeyen duygulara , gerçek yaşamın saklanmışlıklarına , kör düğüm olmuş hayatın yansıması olur . Her dize bizi alır götürür uzaklara .... Lakin bu eserdeki şiirler bizi uzaklara değil de hayatın içine götürecek türden .
Hayallerin olmadığı , heveslerin kırıldığı, zorlu yaşamın şartlarında sıkışmış hayatların dizelerini okurken bulacaksınız kendinizi .
Esra Hocam önsöz de de belirtmiş bu durumu . Dünyada ki yaşamı pembe cümlelerle anlatmaya gerek yok . Gerçek yaşamda herkesin bir kaybı , hüznü var . Buna rağmen sahte , samimi olmayan yaşantılar , mutluluklar bir tık eksik kalıyor . Şiirlerde kendimizde, içimizde kopan fırtınalara sesleniyoruz. Biz sussakta , saklasakta duygularımızı ... #noksannedemek herşeyi açığa çıkartıyor .
Tabi bir de aşkı cümlelere dökmüş yazarımız . Derin duyguları hisettirmiş bizlere . Kısa ama öz . En güzeli en özel haliyle #ask
#alinti
Bendeki yerini ancak böyle anlar biliyorum.
Beni anlasın, hissetsin çok istiyorum.
Şiirler ile hayatı öğrenenlere bu eser çok iyi gelecek . Size not aldığım bir kaç dize de bırakmak istiyorum.
Şiirler ile hayatını anlamlandıranlara gelsin ...
#alinti
Karanlık bir köşede sakladığım anıların üzerine
Can alıcı cümlelerle toprak attılar .
Toprak , anaydı aslında .
Ölüyü alır , diriyi çıkartırdı.
Bilmiyorlardı .
Baharı kara bulutlara nasıl gömdünüz?
Insanlardan, cinsimden korkar oldum.
Samimiyet , istismardı sizin için.