Noksan Ne Demek ?
2025 47. kitabı
Şiirler ; özlem , hasret , umut, mutluluk , aşk içerir bazen de dile gelmeyen duygulara , gerçek yaşamın saklanmışlıklarına , kör düğüm olmuş hayatın yansıması olur . Her dize bizi alır götürür uzaklara .... Lakin bu eserdeki şiirler bizi uzaklara değil de hayatın içine götürecek türden . Hayallerin olmadığı , heveslerin kırıldığı, zorlu yaşamın şartlarında sıkışmış hayatların dizelerini okurken bulacaksınız kendinizi . Esra Hocam önsöz de de belirtmiş bu durumu . Dünyada ki yaşamı pembe cümlelerle anlatmaya gerek yok . Gerçek yaşamda herkesin bir kaybı , hüznü var . Buna rağmen sahte , samimi olmayan yaşantılar , mutluluklar bir tık eksik kalıyor . Şiirlerde kendimizde, içimizde kopan fırtınalara sesleniyoruz. Biz sussakta , saklasakta duygularımızı ... #noksannedemek herşeyi açığa çıkartıyor . Tabi bir de aşkı cümlelere dökmüş yazarımız . Derin duyguları hisettirmiş bizlere . Kısa ama öz . En güzeli en özel haliyle #ask #alinti Bendeki yerini ancak böyle anlar biliyorum. Beni anlasın, hissetsin çok istiyorum. Şiirler ile hayatı öğrenenlere bu eser çok iyi gelecek . Size not aldığım bir kaç dize de bırakmak istiyorum. Şiirler ile hayatını anlamlandıranlara gelsin ... #alinti Karanlık bir köşede sakladığım anıların üzerine Can alıcı cümlelerle toprak attılar . Toprak , anaydı aslında . Ölüyü alır , diriyi çıkartırdı. Bilmiyorlardı . Baharı kara bulutlara nasıl gömdünüz? Insanlardan, cinsimden korkar oldum. Samimiyet , istismardı sizin için.
Şiir
Noksan Ne Demek?Esra Pınar · 40 Kitap Yayınları · 202514 okunma