Puan vermedi·384 syf.····Okunma: 02 Haziran 2025 22:05 Bir çırağa sahip olmak zordu.
Ancak bir Rowenan'a sahip olmak... Eh, işte o konuda tanrılar ve aynı anlama gelen her kudretli varlık yardımcım olsun.
Raven Akademisi serisinin ikinci kitabı Raven'in Peşinde yorumumla geldim. Selin'den ilk okuduğum kitaplar ve kalemini, kurgusunu çok beğeniyorum.
İlk kitap akademiyi, karakterleri tanımımızla başlarken yavaş yavaş olaylar başlamış ve son sahneyle neler oluyor demiştik. Bu kitap ilk sayfadan aksiyon dolu başladı. Bazı şeyleri tahmin etsem de sırlar ortaya çıktıkça fazlasıyla şaşırdığım olaylar yaşandı.
Yazar intikam, akademi, nefretten-aşka çok iyi vermiş.
Rowenan annesinin katilini bulmak için akademiye gelmiş, onun günlüğünü bularak araştırmalarına başlamıştı. Adrian'ın ölümü Rowen kadar bizi de şaşırtmıştı. Bu kitapta Adrian ile ilgili öğrendiklerimden sonra hak etmiş dedim.
Kim dost kim düşman artık belli değildi.
Erindor Tenebrisken, onu ilk kitapta biraz tanısak da bu kitapta ne kadar kötü biri olduğunu anladık. Oğlunu böyle yetiştiren bir adam size neler yapmaz ki Kant ise Rowenan'dan asla vazgeçmemiş, her zaman yanında olmaya çalışmıştım.
Seri her kitapta daha da güzelleşiyor. Olaylar temposu düşmeden ilerlerken geçmişin sırları ortaya çıktıkça öyle şeyler öğreniyoruz ki kendinizi neden derken buluyorsunuz.
Ben severek okuyorum sizin de şans vermenizi isterim.
"Bazen çırağının değerli olup olmadığını anlamak için onu kaybetmen gerekir."