2023 21. kitabı
Öncelikle belirtmek isterim ki bu incelemede sadece benim hislerim ve yorumlarım olacak. Spoiler içermez!!! Öncelikle Aslı'nın kalemini bilen bilir, gerek kurgu gerekse duyguların aktarımı mükemmeldir. Size hayat hakkında acı gerçekleri öğretir kitap yazarken. Bu kitapta da yine aynı. Kendisinden yüzlerce parça bulabileceğiniz, acı dolu ama bir o kadar da sürükleyici bir anlatım var. Konusu minel ve korel isminde iki genç var. Bu ikisi arasında bazı olaylar yaşanıyor ve ek olarak kendisine prometheus diyen bir katil var. Bir yandan cinayetler işlenirken, ki bu cinayetler fazla vahşi ve acımasızca, bir yandan korel ve minelin ilişkisini görüyoruz. Katilin kim olduğu hakkında şüphelerim hiç oldu mu? oldu. Ama hiçbir zaman içten içe katil olduğuna inanmadığım birisi katil çıktı. Ve bu gerçekten şoke ediciydi. Vee ek olarak mektuplar var. Mektuplar diyorum evet çünkü bir mektup yok. Bunu okuyanlar anlar.. Size önerim kitap biter bitmez watty'e girip aslının emare kitabına ek bölüm paylaştığı mektupları okumanızdır. Ben gerçekten hayatımda hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Kitap ruhumda derin emareler bıraktı ve hiçbir zaman bu kitabı unutmayacağım. Sizinde okumanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü bu kitap size çok şey hissettirecek. Benim en sevdiğim seri çünkü.
Emare - MaskeAslı Arslan · İndigo Kitap · 20221,947 okunma