Puan vermedi·162 syf.····Okunma: 07 Haziran 2025 20:24 ---3.5/5---
bir büyüğün gözünden fazlasıyla çocuk kitabı sayılacak bir eser. şu kitabı 5. sınıfta okumaya başlasaydım okuma alışkanlığım şu an nerelere gelmişti hayal bile edemiyorum. bu bağlamda imkanı olanlar muhakkak küçük yaştaki kardeşlerimize bu kitabı okutsun, seriye muhakkak devam edeceklerdir.
kitabın adı gibi, ta en baştan, üç küçük kardeşin başına gelen talihsiz olayların anlatıldığı ve bir o kadar "üvey baba" kimliğine sahip birisi tarafından büyütülmelerini konu alan bu eserin dili oldukça sade, yerine göre didaktik, yerine göre mizahi yani bir çocuğa yeterince hitap edecek şekilde yazılmış oldukça güzel bir eser.
içindeki çizimleri de göz doyuruyor. bölümleri bir sonraki kısmı merak ettirecek şekilde bitiyor ve okuması oldukça kolay. ben seriye başladığım için kendimi şanslı hissediyorum. çocukluğumu bana hatırlattığı için teşekkür ederim. sanki dışarıda kar yağıyor da ben sıcak sobanın yanında açmış bu kitabı okumuşum hissi yarattı üstümde. yazarın kalemine sağlık.