·348 syf.····Okunma: 04 Haziran 2025 03:52 Bir kere yorum yazmayı savsakladığım zaman, diğerlerine de aynı muameleyi gösteriyorum ve bekledikçe kitap hakkındaki düşüncelerimi unutuyorum. Yazmam gereken üç kitap incelemesinin ilkindeyiz efendim.
Kitabın gerilimini ve yazarın kendine has anlatımını sevdim, ancak son sayfaya kadar kötü gösterilen birisinin bir anda iyi çıkmasına tam olarak anlam veremedim. Tamam, ufak tefek ipuçları atılmıştı ortaya ama böyle bir şey beklemiyordum açıkçası. Yine de “Bu deli karı ne yapacak?” diye okuması keyifliydi. Adama o kadar çok sinir oldum ki kayınvalidesine duyduğum öfkeyle yarışır yani. Şöyle bir düşündüm de, ana karakter de dahil herkes sinir bozucu. Bu siniri tek başıma çekemem, lütfen siz de okuyun.
İnsanın hayatının aşkıyla karşılaşması her zaman olacak iş değil ve o aşkı bulduğunuz zaman kolay kolay vazgeçmezsiniz. Özellikle biraz sinir bozucu bir kayınvalidenin aranıza girmesine hiç izin vermezsiniz. Emin misiniz? Yani o kadın sizin arkanızdan kuyunuzu kazıyor olsa bile mi vazgeçmezsiniz? Sizi gülümseyen dudaklarla aşağılasa? Hatta hayatınıza mal olacağını bilseniz bile mi? İyi düşünün, lütfen.