Spoiler içerir
2025 5. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2025 00:00
Polisiye ve olay örgüsü açısından serinin bir önceki kitabına göre beni daha çok tatmin etti. Çifte cinayetle kayıp olayının birbiriyle bağlantısı, geçmişe geri dönüşler ve özellikle son bölümlerde olayları rosalie'nin gözünden okuduğumuz kısım çok iyiydi. Ama açıkçası her kitapta Meave'i fiziksel açıdan zor durumda kalmış bir şekilde okumaktan sıkıldım. Sürekli gafil avlanıyor ve bir şekilde şiddete maruz kalıyor. Koskoca Metropolitan Polis Teşkilatı neden katil kovalayan polislerine bir silah vermiyor anlamış değilim :d Ve tabii ki kitabımızın can alıcı kısmı Josh ve Meave ilişkisi. Bu kitapta çok leyla bir meave okuduk. Sürekli kafasında bir Josh. Aşık bir meave okumak hoşuma gitse de bu kitaptaki git gelli ilişki durumu, içinde bulundukları aşk üçgeni, "beraber olamayız benim gibi biliyorsun" durumları beni çok sıktı. Serinin yıllardır takipçisiyim Josh Meave ilişkisinin çok bir fanı olmasam da aralarındaki kimya hoşuma gidiyor ama ÇOK YAVAŞ İLERLİYORLAR. O can alıcı sondan sonra umarım sonraki kitapta bir şeyler artık gerçekleşir.
Ailede Bir YabancıJane Casey · Olimpos Yayınları · 2025269 okunma