2025 24. kitabı
Okunma: 09 Haziran 2025 01:58
Uzun bir kitap ama o kadar akıcı ki araya bayram girmeseydi eminim 2 günde biterdi. Hatta 1.5gün. Başlarda kim ne noluyor diyorsunuz ama yazar öyle güzel işlemiş ki binicilerden biri haline geldim kısa zamanda. Eleştirenler olabilir bu kadar güçle bu kız neden böyle savsak, güçsüz, çelimsiz. Çok normal çünkü o premmmses babasının biricik zeka küpü. Şaka bir yana tabi. Bence çok normal yani tamamen eğitimsiz kendini geliştirememiş fiziksel olarak. Yavaş yavaş kendini geliştirdiğini güçlendiğini okuyoruz ve gerçekten çok güzel ilerlemiş bir güç patlamasıyla herkesi kurtarıp heyu artık güçlüyüm demiyor bence bu da çok güzel. Elinden geleni yapıp kendi çapında birşeyler başarıyor. Kitap cinsel içerikli açık seçik. Her cinsel içerikli kitap gibi aşırı abartılı bir sevişme süreci ve bence oldukça gereksiz ve komik. Hayatlarında hiç adam kadın görmemiş gibi azgın tavşanlar gibi çiftleşiyolar. Bence buna gerek yoktu kitap bunlar olmadan da aşırı heyecanlı ve akıcı. Karakterin sarsılarak 5 kez boşalmaları mide bulandırıcı bence. Bayılanlar da gitsin porno falan izlesin fantastik kitaplara falan bence gereksiz. Kurguna güvenmiyosan hiç yazma kitap. Ki mükemmel bir kurgu çok sevdim. 8 ile 9 arasında kalıp 9 verdim ama bu cinsel münasebetten dolayı 8de verebilirim. Bu kadar. Ayrıca son bölümler bomba gibiydi ve üzüldüğüm bir şey oldu ağlayacaktım nerdeyse. Spoiler olmasın. Ve bir şok yaşadık ben başkasını beklerken başkası geldi ama mükemmel bağlanmış harikaydı. Bu kadar.
Dördüncü KanatRebecca Yarros · Olimpos Yayınları · 20236,3bin okunma