Empyrean Serisi #1

Rebecca Yarros
New YorkTimes çoksatan yazarı Rebecca Yarros’un kaleminden ejderha binicilerine özel savaş akademisinin seçkin ve acımasız dünyasına hoş geldiniz! Kitaplar ve tarih arasında sakin bir hayat süren yirmi yaşındaki Violet Sorrengail’in Kâtipler Bölüğü’ne girmesi beklenmektedir. Ancak general –aynı zamanda pençe kadar sert olarak bilinen annesi– onun Navarre’ın seçkinlerinden biri, yani bir ejderha binicisi olması için yüzlerce adayın arasına katılmasını emreder. Fakat herkesten ufak ve narin olduğunuzda ölmek an meselesidir... çünkü ejderhalar “kırılgan” insanlarla bağ kurmazlar. Onları küle çevirirler. Bağ kurmak isteyen ejderhaların sayısı adayların sayısından az olduğu için çoğu aday başarı şansını artırmak adına Violet’ı öldürmeye hazırdır. Kalanlarsa onu sırf annesinin kızı olduğu için öldürmek ister, tıpkı Biniciler Bölüğü’nün en güçlü ve de en acımasız kanat lideri Xaden Riorson gibi. Violet, bir sonraki gün doğumunu görmek için bile zekâsının her zerresini kullanmak zorundadır. Öte yandan her geçen gün dışarıdaki savaş daha ölümcül bir hâl almakta, krallığın koruma bölgeleri tek tek yıkılmakta ve ölü sayısı artmaktadır. Daha da kötüsü, Violet önderlerinin korkunç bir sır sakladıklarından şüphelenmektedir. Arkadaşlar, düşmanlar, sevgililer… Basgiath Savaş Akademisi’ndeki herkesin sakladığı bir şeyler vardır çünkü bu akademiye bir kez girdiniz mi sadece iki şekilde çıkabilirsiniz: mezun olarak ya da ölerek.
672 sayfa

10/10 puan verdi
Herkese Merhaba, Bu platformda aktif olarak başladığımdan itibaren bu ilk 10 puanımdır. Acotor serisinden sonra beni böyle etkileyecek kitap olacağını sanmıyordum ama oldu. Yıldızlı 10 puan olsa
10/10 puan verdi
Rebecca Yarros / Dördüncü Kanat Sayfalarca övsem yine de yetersiz kalacak harika bir fantastik kurgu #DördüncüKanat . Yaratılan müthiş evrende savaşa, mücadeleye, arkadaşlığa, ihanete ve aşka
902 syf.
9/10 puan verdi
Fourt Wing-Rebecca Yarros “Savaşmak zorundasın, Vi Uyandığında benden istediğin kadar nefret et. Çığlık atabilirsin, vurabilirsin, kahrolası hançerlerini bana fırlatabilirsin, umurumda değil ama
Fourth Wing
Fourth WingRebecca Yarros · Entangled Publishing, LLC (Kuzey Kule Kitapları) · 20234,871 okunma
Uç ya da çakıl yani karar senin kardeşim
4/10 puan verdi
Merhabalarrr. Bugün adını illaki duymuş olduğunuz Dördüncü Kanat'ın incelemesiyle karşınızdayım. Sosyal medyayı çıktığı günden beri kasıp kavuran bir seri olduğu için konusunu anlatmakla
Puan vermedi
Merhaba dostlarım; kafam o kadar karışık ki size anlatamam. Normalde kitabı bitirdikten hemen sonra düşüncelerimi yazmayı çok seviyorum. Çünkü hislerim taze ve en coşkulu zamanındayken yazdığım
Dalga mı geçiyorsunuz?
3/10 puan verdi
(Spoiler içerir.) Çoğunluk tarafından sevilen ama benim beğenmediğim birçok kitap okudum ancak neden bu kadar abartıldığına anlam veremediğim başka bir eser daha okumadım. Her yerde “başyapıt” diye
GERÇEKTEN BU MUYDU!!?
4/10 puan verdi
Yani bu kitap gerçekten bana "bu muydu" dedirtti. Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu kitap benim için kesinlikle bir hayal kırıklığıydı, yorumum uzun olucak ancak okumanızı öneririm hele
Ejderha mı, beğenirim!
611 syf.
7/10 puan verdi
“If a dragon has already selected you, they’ll be calling.” Mit varlıklar... Her şeyleriyle hayran bırakırlar insanı kendilerine. Ejderhalar ise her zaman benim favorim olmuşlardır. En vefalı,
Fourth Wing
10/10 puan verdi
Yıllık kitap okuma hedefimi bu kitapla tamamlamak kesinlikle şahaneydiiii. Bu sene okuduğum en iyi fantastik kitaplar arasında birinci sırada olabilir. Kalın bir kitap ama aşırı akıcı ve evreni keşfederken sizi hiç yormuyor. Xaden ve Violetin arasındaki aşkın işleyişi de çok iyidi biraz yavaş ilerlemesine rağmen sizi sıkmıyor. Ne olacak acaba derken kitap bitiyor ve şuan ikinci kitabı okumak için çok sabırsızımmm.
Ejderha sevenler buraya!!!
10/10 puan verdi
Dördüncü Kanat. Sürekli herkesin paylaştığı, sağda solda adını duyduğum kitap. Sonunda okuma fırsatı buldum. Aşırı popüler olan kitaplara karşı bazen merak etsem de önyargıyla yaklaşıyorum sanırım ve

Rebecca Yarros
Rebecca YarrosYazar · 0 kitap
Rebecca, Wall Street Journal ve USA Today'in on beşten fazla romanının çok satan yazarıdır ve her zaman duyguları harekete geçirmeye hazırdır. Aynı zamanda Flight and Glory serisindeki Eyes Turned Skyward adlı eseriyle Colorado Romantik Yazarlar Mükemmellik Ödülü'nün de sahibidir. Askeri kahramanları seviyor ve onunla on sekiz yıldır mutlu bir evliliği var. Anaokulundan hukuk fakültesine kadar uzanan altı çocuk annesi ve şu anda hokey oynayan dört oğlundan ikisiyle birlikte gençlik yıllarını yaşıyor. Yazmadığı zamanlarda onu hokey sahasında ya da gizlice gitar çalarken bulabilirsiniz. Ailesi, inatçı İngiliz buldogları, alıngan çinçillaları ve hepsine hükmeden Maine Coon kedi yavrusuyla birlikte Colorado'da yaşıyor. En küçük kızlarını önce büyütüp sonra da evlat edinen Rebecca, kâr amacı gütmeyen kuruluşu One Ekim aracılığıyla koruyucu sistemdeki çocuklara yardım etme konusunda tutkulu.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.