2025 26. kitabı
Okunma: 09 Haziran 2025 21:25
Yazarın Bu Hikâye Senden Uzun Osman kitabını okuyup çok beğendiğim için başka bir kitabını da edindim. Bu kitabında kısa kısa bir çok hikaye bulunuyor. Aslında çoğu hikayeyi beğendim. Ama bazı hikayeleri kelime, cümle bulamacı gibiydi bence. Yani o hikayeler bana hiç hitap etmedi diyeyim. Ben öykü okumayı çok severim ve her hikayenin bir yere de varmasını da beklemem. Ama en azından ortada bir tema bir anlatı esintisi bile olması gerekmez mi? Bazı hikaye mi diyeyim artık ne diyeyim bilemedim, üç sayfa boyunca değişik cümlelerin birbirine eklenmesinden oluşmuştu sadece mesela. Okudum anlam veremedim. Hani soyut metinlere de varım ama bir ayağının parmak ucu bile olsa azıcık yere de basması gerekiyor benim için metnin. Yoksa çok anlamsız, çok havada, boşlukta kalıyor bana göre. Ha dediğim gibi %60 oranında hikayelerini sevdim o nedenle de 6 puan verdim. Biraz da ilk okuduğum kitabını çok sevdiğim için beklentimin kurbanı oldum sanırım. İstediğim şey bu kitap değildi tam anlamıyla, o nedenle de sevebileceğimden daha az sevmiş olabilirim.
Alıntı
Belki Bir Gün UçarızAylin Balboa · İletişim Yayınevi · 20214,468 okunma