2025 52. kitabı
Yazar yayın sektörü ile ilgili açık açık göndermeler ve eleştiriler ele alınıp güzel bir kurgu bize sunuyor. Ben Babil'i yarım bıraktım... Bu kitaptan sonra bitirmeye karar verdim. Ama kesinlikle anlatımları aynı değil. Sarı Yüz'de bizi daha yalın bir anlatım karşılıyor. Ama bence yarısında falan akıcılığını bir tık kaybediyor. Zaten iki karakteri de sevmiyorsunuz. Hatta June'un haset ve şeytanlığına şok oldum :) Ünlü yazar ve aynı zamanda sözde arkadaşımız Athena Liu'ya içten içe kıskançlık ve haset besliyoruz. Onun gibi olmayı hayâl ediyoruz, ünlü bir yazar olmak ve herkes tarafından değer görmek... Yazar June'un ağzından yayın sektörünü ve yapılan ırkçılığı eleştirmeye devam ederken Athena Liu'yu kaybediyoruz. Ve June'un eline bir fırsat geçiyor. Arkadaşının taslaktaki kitabının üzerine konmak! Bundan sonraki kat edilen yol inanılmaz. June'un şeytanlığı tüylerimi ürpertiyor. Athena'yı da sevmiyorum harika bir karakter değil ama... Genel olarak keyifli bir okumaydı. Babil'e devam etmek için güç toplamaya gidiyorum. 5/5
Sarı YüzR. F. Kuang · İthaki Yayınları · 202513,3bin okunma