Kervan
2025 24. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2025 22:50
@azyayingrubu Şaban Alıyev @gulsenkelay @hemannehemogretmen Eşliğinde güzel bir okuma yaptık emeği geçen herkese teşekkür ederim Kitabımızın baş karakteri Ömer'in hikâyesini okuduk bu kitapta Ömer gördüğü bir rüyanın etkisinden çıkamadığı ve rüyasında gördüğü Azize'ye aşık olur babasıyla bu durumu konuşur o rüyayı tekrar görmek ister göremediği her gün uykusuz ve kendini yorgun hisseder ne olursa olsun Azize'yi tekrar görememek pahasına da olsa rüyayı tekrar görmek ister... Ömer meczup Sungur Baba ile konuşur olan biteni anlatır beraber bir yolculuğa çıkarlar. Geldiklerinde Ömer çok yorgun bitkin olur uyumak ister dükkana girdiğinde babasıyla konuşup yan tarafa uyumaya gider. Azize'nin sesini duyar ama üstünde tonlarca ağırlık varmış gibi hisseder ve kalkamaz... Ömer en sonunda rüyalar alemine dalar kitapta başlıklar üzerine bir Ömer'i bir de Azize'nin yaşadıklarını anlatır yer yer çok hüzünlendim üzdü beni sanki herşey çok gerçekci gibiydi gerçekten yaşanıp yaşanmadığından emin değilim. Bu kitabı okudunuz mu? Benim gibi düşünen var mı? Hikayede geçen herkesin yeri bende ayrı benim için çok dokunaklı bir hikâyeydi. . . . . #tanıtım #ravzazeybek #kervan #azkitap #gulsenkelay #aşk #rüya #kıskançlık #hüzün #keder #ayrılık #kavuşamamak #zuhurat #roman #book #kitap #bookstagram #keşfet #kesfet #keşfetedüş #keşfetteyiz#okudumbitti
KervanRavza Zeybek · Az Kitap · 202512 okunma