güzeldi, baya beğendim hatta. belki de henüz bundan daha iyisini okumadım diye bana öyle geliyor da olabilir ama ben sevdim yani.
ben öyle uzun uzun kitabın konusundan bahsetmeye üşenirim yazamam da sadece şunu söyleyeyim mafyalı örgütlü kitapları seviyorsanız bunu da seversiniz bence.
kitap genel olarak iyiydi. ilk başları bana karmaşık gelmişti çünkü yazar flashback yaparken olaydan olaya atlıyordu ve bu kafa karışmasına sebep oluyordu bence ama sonradan düzeldiği için üstünde durmayacağım çok.
birinci kitapta öyle çok olay yok hatta hiç olay yok diyebiliriz lay lay lom geçiyor komik yerler falan ama üzücü yerler de oluyor tabii. her şey birinci kitabın sonundan sonra başlıyor.
açıkçası ben o kanlı kukla resitaliydi sanırım hatırlamıyorum o bölümden hiçbir şey anlamadım desem yeridir çünkü gereksizdi bence doğru düzgün de anlayamamıştım zaten bundan dolayı da bir puan kırarım yani. kitapta gereksiz bulduğum tek yer orasıydı başka da yoktu. gereksiz betimleme falan da olmadığı için su gibi akıyor kitap.
karakterlere gelecek olursakta ben hisar'a bayıldım açıkçası bir ego var ama allah'a şükür aşkın gibi insanı bunaltmıyor ki bence ona yakışıyorda bu tavırları.
bronz ayrı bir olay zaten onuda çok seviyorum sadece şeyde çok gülmüştüm işte babasının adı gümüş dedesi altın falan biraz absürt durmuştu bence.
haris, tania ve yasmin bu üçüne çok sinir oluyorum. haris ve tania'ya genel olarak herkes sinir olmuştur bence de ama yasmin'i sevemedim bi nedeni yok. diğer karakterler ise gayet iyi yazılmıştı hele ki kuklacı çok özgün bir karakterdi.
genel olarak bir wattpad kitabından beklenmeyecek şeyler ama kitabın konusu olay örgüsü çok özgün. öyle bazı yazarlar gibi üç beş kitaptan bir şeyler alıp değiştirerek yazmamış.
neyse bu kadardı yani okuyun seversiniz.