···Okunma: 12 Haziran 2025 00:00 İki tatlış tatlış, medeni, olgunlaşmış ilişkili kitaplar okudum ya hemmen Rina'ya dönüp toksikliğin dibi olan hastalıklı ilişkileri olan o kitabı okumam gerekiyordu zaten. Ben buyum bu kadarım işte :D Neyse bazen kendimi,zihnimi ve ruhumu dinlendiriyorum en azından bu yönünden bakalım.
Aralarındaki ilişkiyi LOG serisindeki Jeremy ve Cecily'e benzettim. Tabi burada daha derin ve daha net bir şekilde işlemiş aralarındaki o hastalıklı ilişkiyi. Jeremy ve Cecily'de bu kadar fazla değildi ama bunun sebebi muhtemelen ekstra bir seriye bağlı olmaması. Diğer seride hepsi tek kitaptı ve sığdırması gerekiyordu ama bu kitap ikiye bölündüğü için muhtemelen daha detaylı işledi. Konumuz klasik Rina'nın kitabı aslında. Rina okuyan biri için hiçbir konu sürpriz değildir. Kovalamayı seven erkek,kovalanmayı seven kız. Dibine kadar toksik, dibine kadar smut, dibine kadar entrika :D Burada Rei'yi görmek özellikle zorba olarak görmek beni şaşırttı diyebilirim. Rai'yi şirret sanırdım ama Rei'ninde pek bir farkı yokmuş. Rai ve Rei ikiz kardeşler. Rai mafya dünyasında kalıp Rei'yi tüm kötülüklerden uzak tutmaya çalıştığı bir evrende yaşıyor ama Rei'ninde aşağı kalır bir yanı yokmuş yani... Neyse bir süre sonra hafıza kaybı yaşayıp tatlış biri oluyor ama ben buna hafıza kaybı değil de fabrika ayarlarına dönmüş diyorum. Bu kitap bittikten sonra hemen Rei'nin kitabına geçiş yapıcam. Kitabı Rina yazdığı için her halükarda kendini okutuyor. Kız karakterimiz asla saf değil aksine gerektiğinde kendisi de en az Rei kadar zorba olabiliyor. Özellikle şu artık yirmi yaşını geçmiş, belli bir akıl seviyesine erişmiş insanların gereksiz draması beni delirtiyor. Neymiş babası hakkında konuşmuyormuş anası. Gereken şeyi sana söylemiş, sen yıllarca babanı zaten görmemişsin. Annen yıllarca bir taraflarını yırtıp sana iyi bir hayat sunmak için kendi sosyal hayatından vazgeçmiş, seni topluma kazandırmak için uğraşmış hala mız mız. Bunu istememiş olman yapılmadığı anlamına gelmiyor. Sonuçta o hayatı yaşıyor musun ? Yaşıyorsun. Bunun hıncını gereksiz bir şekilde annesinden çıkartması beni sinir etti. Çocukken yaşadığı kötü bir olaydan dolayı da böyle tabi ama kadında ne yapsın artık yani ? Neyse değerini sonra anladı ama biraz geç oldu. Kitabın sonu kritik bitti aklımda iki ihtimal var hangi olduğunu ikinci kitapta görücez artık. Okuyup bakalım neler olacak. Biliyorum fazla yorumlayıcı bir şey olmadı bu inceleme ama asıl incelemeyi finalde yapmayı seviyorum bu biraz yorum değerlendirme kısmı gibi oluyor :D Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar >>>>