Thorns Duet #1

İngilizce
Sıralamalar

2023 270. kitabı
Okunma: 04 Ağustos 2023 12:47
Rina Kent hiçbir karekteri harcamıyor ve çoğu kitaplarının farklı serilerinde bazı karakterlerin birbiriyle ilişkili olmasına bayılıyorum. Sebastian Weaver, yıldız oyun kurucu ve kolejin gönül yarasıdır. Bütün kızlar peşinden koşuyordur ama onun gözünde hiç kimse yoktur. Taa ki Naomi'ye bir hamle yapana kadar. Naomi kendini Sebastian'a karşı güçlü ve cazibesine dayanabilen biri olarak görüyordur ama yavaş yavaş ona çekilmeye başlar. Sebastian ve Naomi'nin hikayesi beni kelimenin tam anlamıyla bir roller coaster duygu yolculuğuna çıkardı. İkisi de sapkın, berbat ama bir bakıma Sebastian'ın her zaman iddia etmekten hoşlandığı gibi 'tamamen uyumlu'.
Kabak tadı verdi
2025 66. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2025 21:27
Yani iyi güzel hoşta, senden çok var. Bu tarz sapkınlık içerikli kitapları çok okuduğumdan, av ve avcı teması her dark romance kitabında gördüğümden, kız karakterin ilk başta dobra olup erkek karakterin iki güzel lafına pamuk şekere dönüşmesinden midir bilmem ama kitaptaki her sahneyi sanki okumuşum gibi okudum. Elbette bunlar olacak ama ben bunlarla birlikte farklı içeriklerde istiyorum aksi takdirde bu kitap gibi çok var. Daha önce bir yabancı okurun yorumunu görmüştüm ve şöyle diyordu; “Rina’nın bir kitabını okumuşsanız bütün kitaplarını okumuşsunuz demektir.” Gelelim kitaba, Asher ve Reina’nın düetinde Sebastian ve Naomi geçiyordu fakat onları aylar önce okuduğum için unutmuşum. Çok sürprizli bir kitap değildi. Naomi’nin mafya ailesine mensup olduğu çok belli. Akira’nın sonradan kim olduğu belli oldu, yani o da sürpriz olamadı. Hatta ben daha çok bravta ailesinden birilerini görmeyi bekliyordum. Sebastian’in bahse girmesi, en yakın dereceden After filmindeki Hardin’in bahse girmesi sahnesi. Ya o kadar güldüm ki resmen filmdeki sahne otomatik gözlerimin önünden geçti. Yine aynı şekilde Naomi’nin öğrenmesi ve Tessa’nın öğrenmesi. Sebastian ve Naomi… eh işte, klasik sapkınlığını kabul etmeyip onu yaşamak isteyen kız. Herkese iyi görünümlü çocuk maskesi takıp içerinden tam bir piç olan takıntılı oğlan. Neyse, yine de okurken keyif aldım orası farklı. Toxic ilişkileri seviyoruz. Ne yapalım? İkinci kitaptan beklentim daha yüksek. Xoxo
SEBASTİAN&NAOMİ1
2025 56. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2025 00:00
İki tatlış tatlış, medeni, olgunlaşmış ilişkili kitaplar okudum ya hemmen Rina'ya dönüp toksikliğin dibi olan hastalıklı ilişkileri olan o kitabı okumam gerekiyordu zaten. Ben buyum bu kadarım işte :D Neyse bazen kendimi,zihnimi ve ruhumu dinlendiriyorum en azından bu yönünden bakalım. Aralarındaki ilişkiyi LOG serisindeki Jeremy ve Cecily'e benzettim. Tabi burada daha derin ve daha net bir şekilde işlemiş aralarındaki o hastalıklı ilişkiyi. Jeremy ve Cecily'de bu kadar fazla değildi ama bunun sebebi muhtemelen ekstra bir seriye bağlı olmaması. Diğer seride hepsi tek kitaptı ve sığdırması gerekiyordu ama bu kitap ikiye bölündüğü için muhtemelen daha detaylı işledi. Konumuz klasik Rina'nın kitabı aslında. Rina okuyan biri için hiçbir konu sürpriz değildir. Kovalamayı seven erkek,kovalanmayı seven kız. Dibine kadar toksik, dibine kadar smut, dibine kadar entrika :D Burada Rei'yi görmek özellikle zorba olarak görmek beni şaşırttı diyebilirim. Rai'yi şirret sanırdım ama Rei'ninde pek bir farkı yokmuş. Rai ve Rei ikiz kardeşler. Rai mafya dünyasında kalıp Rei'yi tüm kötülüklerden uzak tutmaya çalıştığı bir evrende yaşıyor ama Rei'ninde aşağı kalır bir yanı yokmuş yani... Neyse bir süre sonra hafıza kaybı yaşayıp tatlış biri oluyor ama ben buna hafıza kaybı değil de fabrika ayarlarına dönmüş diyorum. Bu kitap bittikten sonra hemen Rei'nin kitabına geçiş yapıcam. Kitabı Rina yazdığı için her halükarda kendini okutuyor. Kız karakterimiz asla saf değil aksine gerektiğinde kendisi de en az Rei kadar zorba olabiliyor. Özellikle şu artık yirmi yaşını geçmiş, belli bir akıl seviyesine erişmiş insanların gereksiz draması beni delirtiyor. Neymiş babası hakkında konuşmuyormuş anası. Gereken şeyi sana söylemiş, sen yıllarca babanı zaten görmemişsin. Annen yıllarca bir taraflarını
2025 50. kitabı
Okunma: 12 Ağustos 2025 12:34
Rina nasıl olmuş da böyle bir kitap yazmış yani rina kent kitaplarına bayılırım ama bu olmamış yani gerçekten olmamış hiiiç güzel değil kitap boyunca smut okuduk asla düzgün bir konu yok ilgi çekici bir şey yok hiç beğenmedim inşalllah 2. Kitabı beğenirim
2025 90. kitabı
Okunma: 14 Kasım 2025 17:05
o kadar sıkıldım ki okurken bi ara mola verniştim bu kitabı okuduğumu unutup kitap arıyordum okumak için. Sırf rina evreninin tüm kitaplarını okumak için devam edicem yoksa çok kötüydü
2025 121. kitabı
Okunma: 05 Ağustos 2025 02:15
"Ve her şey, beni ormanda kovalamamı istediği gün başladı. Ya da beki de üç yıl önce onu ilk gördügümde ağlarken gülümsediğinde başladı." Herkese selamlar. Rina Kent'in yeni bir duetine başladım ve #thornsduet in ilk kitabi #redthorns yorumu ile geldim. Red Thorns üniversitede okuyan iki gencin hikayesini anlatıyordu. İkisi de içten içe sapkinliklari olan bu tarz yonelimlerini kendi içinde yaşayan ergenvari çocuklardı. Kitabi sevmesem de yazarin akici anlatimi ile okudum. Bir de kitapta bir iddia sonucu oluşan aşk vardi ve bu iddianın nasıl ellerinde patlayacagini merakımdan okudum. Bu yüzden After serisine benzettim hatta. Ama kitap After ile sadece iddia konusunda benziyormuş. İki karakterde ilişkide zorlamadan hoşlanan, bunu oyun gibi kendi aralarında yaşayan ve istemem ama yan cebime koy diyen tiplerdi. Tamam "tec*vuz" fantezisini!!! neden bilmem ama seven zihniyetler var fakat benim sevdiğim bir durum değil. Kaldı ki bu saskolozlarda çokta farkında olarak bunu yaşadılar gibi gelmedi. Daha cok oyun gibiydi onlar icin. Tabi yine de bu durum bende sempati olusturmadi, o ayrı. Konusu da; Saçma sapan bir sebeple okulun futbol takımında oynayan 21 yasindaki gözde oyuncu ve ailesi ultra zengin olan Sebastian arkadaş grubunun gazıyla Naomi ile bir gece geçirmesi hususunda iddiaya girer. Naomi'de kendi halinde takılan, hard rock dinleyen, sevgili istemeyen ama hormonları nedeniyle sevgililerin yaşadığı hayatı bireysel yaşama yolları arayan, futbol takiminin amigo kiziyken oradan men edilmiş, dünyaya öfkeli 21 yasindaki Japon kizimizdir. Okulda Sebastian'in farkında olsa da ona birkaç beden büyük olduğunu düşündüğü için hiç onunla sohbet kurmamistir ve ondan hep uzak kalmıştır. Bu süreçte de kendine Japonya'dan Akira adında bir mektup arkadaşı edinmis onunla düzenli