·928 syf.····Okunma: 05 Haziran 2025 06:31 "Avukat, söylesene uğruna yaptırdığım o bahçeye ne olacak şimdi?"
BL. Beyaz Leke.
!SPOİLER İÇERİR!
Eftalya Atalar ve Tugay Demir Çeviker, Krallık'ı yıkmak için planlar yaparlar. Direniş gitgide güçlenir ve Adnan Atalar'ın sırları bir bir açığa çıkar. BL örgütünün içinde bile geçmişin gölgeleri ve ihanetin izleri saklıdır. Tek istedikleri özgürlük, kaçamadıkları ise savaştı.
Kitabın içeriğine gelecek olursam ilk 200-300 sayfa ortalık bayağı karışıktı X, hain falan derken. Eftalya ve Tugay'ın buldukları her boş vakitte zaman geçirmesi çok güzeldi çok keyif aldım okurken ama tabii yapmak istedikleri onca şeyden birkaçıydı sadece yapabildikleri (daha fazlası olsun elbette isterdim ) Eftal'in 3 aylık terki zaten vakti kısıtlamıştı ona göre yine iyi vakit geçirdiler.
Anlam vermediğim tek şey sadece örgütün Javier ve Gamze'den şüphelenip Ufuk'tan hiç şüphelenmemesiydi.
Son 100 sayfa ise, Eftal'in idamı hiç beklenmedikti. Sanki örgüt veya Tugay kurtaracakmış gibi hissetmiştim ama olmadı ,) Eftal'in ölümünden sonraki bölümler çok buruk hissettirdi zaten ve en son Tugay'ın intiharı ile bitmiş oldu...
Genel olarak 2. Kitabı ve seriyi beğendim. Zaten distopya severim. Gayet iyiydi konu güzel ele alınmıştı ve konu bütünlüğüde bozulmamıştı. Yazarın okuduğum ilk ve tek serisi ama bundan bile kaleminin güçlü olduğunu anlayabiliyorum. Yazım dili herşeyiyle güzeldi. Okunmaya değer bir seriydi.