KİRİL MOROZOV
Kocaman başlık attım anlayın kitabı okutan sebebi:)
Rina bacım ne yazsa okuyacak biriyim amma velakin zaten yazdığı en iyi seri olduğu için bunu dememe gerek yok. Kitabımız erkek kılığında askeriyeye katılan ve yıllar önce katledilen ailesinin intikamını almak isteyen kızımızla başlıyor. Sasha, Alexander, Alexandra… Bir sürü ismi var kızın ama Sasha en çok kullanılan ismi. Kitabı okuyana kadar Sasha ismini kadın ismi sanıyordum.
Kirill ise Bratva evreninden tanıdığımız meşhur stratejist beyimiz. Kendisi babasına rest çekerek Rusya’da askeriyeye katılmış ancak çocukluğundan beri babasının koltuğunu alacak olan varis. Bu şekilde yetiştirilmiş.
Ben kitaba BA-YIL-DIM.
Serinin ilk kitabı olduğu için elbette bir sürü soru işareti vardı, tam istediğim aksiyon seviyesinde de değildi ancak okuma zevkimden bir gram eksilme yaşamadım. Ya Kirill Morozov diyorum başak bir şey demiyorum bu herifin çekicilik ve karizma seviyesi bir başka. Sasha bacım çok şanslı.
Ancak Sasha da diğer Rina karakterleri gibi pasif bir kız değil, canıyla kanıyla savaşıyor kendisi için ayrıca ağzı da iyi laf yapıyor. Lia kalk da güçlü kadın karakter gör. Rina hakkında bir teori var 3 yazar birlikte yazıyorlar diye. Öncesinde saçmalık gibi gelmişti ancak şimdi inanılmaz katılıyorum. Rai Sokolov- Sasha İvanova karakterlerini yazan kişiyle Lia veya Elsa aynı olamaz ya. Bu kadar büyük karakter farklılıkları aklıma yatmıyor.
Kitabın ilk yarısından sonra Amerika’ya dönüyor karakterler, yani alışık olduğumuz Adrian, Damian, Mikhail veya pakhan’ı da okuyoruz. Kirill beyimiz koltuğun yeni sahibi olarak bolca boy gösterisi yapıyor merak etmeyin;)
Dediğim gibi en iyi Rina kitapları olabilir, mafyatik kurgu seviyor ve güçlü başrol karakterler okumak istiyorsanız tam sizlik. Okuyacak herkese bol bol aşık olmalar, Kirill’den etkilenmeyecek kadın tanımıyorum. Tek kelimeyle HA-Rİ-KA.
Allah herkese bir Kirill Morozov versin.
Amin.
Kitaplarla kalın!!