2018 13. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2018 19:19
Haven Blackburn'de, bir çiftlikte dış dünyadan habersiz bir şekilde annesiyle birlikte köle olarak yaşıyor. Hayatı zorluk ve acı içinde geçen Haven’ın bir gün Dr. DeMarco ile yolu kesişir. Vincent DeMarco, Haven’ı korumak için satın alır ve evine getirir. Karısı yıllar önce ölmüş ve iki çocuğuyla yaşayan Dr. DeMarco herkes tarafından bir doktor olarak bilinse de bu mesleğin arkasında köklü bir İtalyan mafyası yatıyor. Çocukları Dominic ve Carmine. Dominic kitaptaki en eğlenceli karakterdi bana göre kendisini çok sevdim. Carmine ise bir dediği iki olmayan, hayatı ciddiye almayan, zengin ve kavgacı bir çocuk. Aynı evde yaşamanın getirisi ile Haven ve Carmine bu şekilde tanışmış oluyor. Biri İtalyan mafyası'nın oğlu, diğeri bir köle. Carmine ile Haven birbirlerinden farklı görünse de aslında birbirlerine çok benziyorlar. Haven çok içine kapanık, çekingen bir kız. Bir süre sonra Carmine ile aralarındaki iletişim ilerleyip aşka dönüşüyor. Tabii her şey bu şekilde devam etmiyor, geçmişleri ve sırları karşılarına çıkıyor. Haven karakteri çok güzel yansıtılmıştı. Hayatının her anında köle olarak hissettirilen kızın adım adım özgürlüğe kavuşmasını okumak çok güzeldi. Carmine ile aralarındaki diyaloglara bayıldım. Karakterler arasında bağ o kadar kuvvetli ve güzeldi ki bitsin istemedim. Biraz aşk biraz aksiyon yaşatan bu kitabı çok sevdim. İkinci kitabı çok merak ediyorum umarım hemen çevrilir. Çeviri demişken bu konuya değinmeden olmaz. Bayıldım. Çok çok çok güzeldi! Ah bir de o İtalyanca cümleler yok mu? Beni benden aldı. Yazarla bu kitapla tanışmış oldum ve kesinlikle okumaya devam edeceğim bir yazar. Aşk ve aksiyon karışımı bir kitap okumak isterseniz tavsiyemdir.
SempreJ. M. Darhower · Yabancı Yayınları · 2017250 okunma