Başarısız İblis Fiyasko isimli hikayemden küçük bir kesit
Nephragoth, alımlı bir kadın görünümüne bürünmüştü. Sarı saçları havada süzülüyor, mavi gözleri ışıl ışıl parlıyordu. Altında bir taht belirdi, ardından tahtın önündeki taş zemin kanla dolmaya başladı. Kan süzülerek yazıya dönüştü: "Küçük iblis!" Nephragoht ırkı cehennemin doğurduğu çocuklardı ve Şeytana saygı duymalarına rağmen onun tahakkümünde değillerdi. Fiyasko, çok geçmeden karşısındaki varlığın sıradan bir Nephragoth olmadığını anladı. Boynunda parlayan kızıl mühür, yalnızca cehennemin ilk çocuğu ve Nephragoth lideri Nazar'a aitti. Yutkunduktan sonra kısık sesiyle "Kudretli Nazar" diyebildi. İstemsizce eğilip bükülmüştü. Kan yavaşça süzülmeye devam etti "Ne arıyorsun?" Fiyasko, "Sadece dünyayı dolaşıyordum. Tatildeyim de..." dedi kekeleyerek. Taş zemin yılanlarla doldu ve Fiyasko'nun bedenini sardı. Kan yine süzüldü "Yalan" Fiyasko, bedenini saran yılanların baskısını hissettiğinde bir an için paniğe kapıldı. Ama hemen ardından derin bir nefes aldı, duruşunu değiştirdi ve sesine olabildiğince sakin ve diplomatik bir hava kattı. "Eğer yalan söylemek isteseydim, Kudretli Nazar, çok daha iyi bir yalan bulurdum," dedi hafifçe gülerek. "Beni küçümsemeyin lütfen. Ne de olsa cehennemde yeterince zaman geçirdim." Yılanlar hafifçe gevşedi ama henüz çekilmediler. "Devam et" Fiyasko, başını saygıyla eğdi. "Öncelikle, bu ihtişamlı misafirperverliğiniz için minnettarım, uzun süredir yılanlarla bu kadar iç içe olmamıştım." dedi. "Sizin gibi yüce bir varlık karşısında, doğruları saklamak aptallık olur. Ama biliyorsunuz ki bazen kelimeler gerçeği tam olarak yansıtmaz. Dünyayı dolaştığım doğru... Ve şuan için görev başında ya da cehennemde olmadığım için tatilde olduğum çıkarımına varabiliriz. Yine de size hak vermeden edemeyeceğim, bunu basit bir tatil olarak göstermek, hikâyeyi eksik anlatmak olur ve bir yalan gibi görünebilir"
1 +1'leme
11,6bin Gösterim
Hocam devamı pekiii
Mert Dirlik
Hikaye, 4 bölümüyle profilimdeki hikayelerim kısmında yayında
Bunu bir kitapta, sayfaları çevirerek devam ettirmeyi çok isterdim. Yakın zamanda kitap diye elime alıp biraz gevelemeden bocalamadan başla bir şey olmayan birçok yazı okudum. Hayal kırıklığıma iyi geldi. Emeğinize, zihninize sağlık.
Mert Dirlik
Teşekkür ediyorum çok naziksiniz