Hayatımda okuduğum en kötü kitaplar listesindeki kitaplardandır kendisi. Herşeyi anlatıp hiçbir şeyi anlatmayan kitaplardan. İçerisinde bilimsel hiçbir şey yok. Örnek olarak verdiği deney ve araştırmaları kaynakçaya eklememiş bile. (kaynakça yok) Kuantum fiziği anlatılmaya çalışılmış fakat yalnızca ortaya çıkan sonuçtan bahsedilmiş. Okurken sanki çok bilmiş bir kişiden öğüt alıyormuş gibi hissettim. O kadar saçma. Kuantum fiziğinden bahsedebilmek için önce kuantum fiziğine yer vermelisin ki kuantum fiziğiyle alakalı hiçbir şeye yer verilmemiş. Bu yüzden kitap düzgün bir temele oturtulamıyor. İlk bölüm zaten yazarın kendisini inandırabilmek için yazdığı ikna kısmı. Bu bölümde yazarın önemli bir kişi olduğu kanısına varmanız gerekiyor. İkinci bölüm ise öğüt kısmı. Önemli olduğuna inandığınız bu kişiden çeşitli öğütler almanız gerekiyor. Çünkü bu adam önemli birisi ve büyük ihtimal dedikleri doğrudur.
Yani bilimsel gibi gözüken fakat ucuz bir kişisel gelişim kitabından farkı olmayan bomboş bir kitap.