SEBASTİAN&NAOMİ2
2025 57. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2025 11:42
Yaaaniii itiraf etmem gerekirse ilk defa Rina'nın bir kitabı beni o evrenin içine almayı başaramadı. İlk defa Karakterlerine bağlanamadım. İlk defa kitap artık bitsin gözüyle baktım. Yani klasik kaç-kovala ilişkisi. Hadi Naomi'nin sebebini anladım da Sebastian'ı anlayamadım. Birde liseden beri ikisinde de bir tür hoşlantı vs varsa neden harekete geçmediler ? Önlerinde her hangi bir engel vs yokmuş. Yani mafyaya bağlanacağını düşünmüyordum. Evrenler o kadar birbirine girmiş ki bazen yemin ederim algılayana kadar beynimi zorluyorum. Hatırlamaya çalışırken kendimi bir anda Rina'nın profilinde aile ağacına bakarken buluyorum :D Burada hem mafya hem royal elite ile bağlantımız var o yüzden bende devreler yandı. Mafya bağımız Rei ve Rai, birde Adrian volkov'da okuduğumuz Damien'in çinli prensesle evlenecek olan kişi olması vsvs Yani okunabilir mi ? Belki. Hiç okunmazsa bir detay vs kaybeder misiniz ? Hayır. İki kitap olmayı hak edecek kadar iyi bir kurgu mu ? Hayır. Yani Rina'nın diğer kitaplarına şans verirseniz vaktinizi daha kaliteli kurgular okurken kullanmış olursunuz. Ben kendisinin 26. kitabını okuyorum o yüzden bu konuda bana güvenebilirsiniz :D Fazla yoruma gerek yok kitap için söylenebilecek şeyler aslında bu kadar. Okuyacak olanlara keyifli okumalar >>>>>>
Black ThornsRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 202147 okunma