Puan vermedi·150 syf.····Okunma: 17 Haziran 2025 15:21 #okudumbitti
YAZAR: ALİM SERKAN CESUR
YAYIN: İKİNCİ ADAM YAYINLARI
Herkese merhabalar bugün sizlere Alim Serkan Cesur'un kaleminden çıkan 4 kitabıyla geldim. Öncelikle kitabın ismi neden 4 diye soracak olursanız kitabımız da 4 arkadaşın yaşadıklarına tanıklık ediyoruz ve bu güzel kitabımız gerçek hayat hikâyelerinden esinlenen, yaklaşık 150 sayfalık, akıcı ve sürükleyici bir roman. Eski yeşilçam filmleri tadındaydı.
Konusuna gelecek olursak.
Fethiye de 4 arkadaşın hikayesi. Ömer babası şehit olmuş bir asker çocuğu. Seneler sonra okudugu liseye öğretmen olarak atanıyor. Ramazan Van'dan terör nedeniyle kaçmış bir ailenin çocuğu araba tamirciği yapmaktadır Leyla diye bir kızı sevmiş ama mezhep farklılığı yüzünden evlenmemiş bir dertli. Hüsnü seneler önce mübadeleyle gelen bir ailenin oğlu Roman müzisyen. Amcaoglu Hüseyin'le müzik yaparak para kazanıyor ve otizmli bir çocuğu vardır tüm çabası onun içindir. Ve Osman ruhuyla hormonları birbirine uymayan ve bunun sıkıntısını yaşayan bir genç. İlkokulda bu dördünün yolları kesişmiş ve sıkı dost olmuşlar. Ve büyüdükleri zaman da yerinde duramayan bu dört arkadaş bir akşam pavyona gidiyorlar orada Cennet'i görürler ve böylece Cennet'i de aralarına alırlar ve bir süre sonra Cennet ile ile Ömer birbirine aşık olur fakat bu aşka bir engel vardır ki oda Ömer'in bile aklına gelmeyecek bir engeldir. Tabi bu hikâyenin yanı sıra Fethiye'nin huzur kokan tarihine de tanılık etmiş oluyoruz dört arkadaşla Fethiye sokaklarını gezerken.
Cennet ile Ömer kavuşacak mdır?
Cennet ile Ömer'i bekleyen gelişmeler nelerdir?
Cenneti ne gibi bir sürpriz beklemekte?
#ALINTILAR
Çünkü acı, gidenin değil; kalanın hikâyesidir. Ve hikâyeler kalanlara aittir.
STEFAN ZWEIG
"Gün gelir anlar ki insan, yaşadığı her şeyi bir yalandır. Geriye vazgeçemediği bir aşk ve kabullenemediği bir yalnızlık kalır.
"Ne yapalım, herkes kaderine düşeni yaşar."