Manevi türde kitaplar okumayı sevenler, bu önerim size!
#kalbinkurtuluşu insanın kalbinin dünyevi dertlerden kurtularak nasıl huzura erebileceğini, nasıl gerçek mutluluğa kavuşabileceğini anlatan bir kitap. Ayrıca teknolojinin zararlarından, insan hayatına etkilerinden de bahsedilmiş. Teknolojik bağımlılık şiddetli bir hastalık. Bununla ilgili olan kısımlar benim için gerçekten ilginçti. Bazı kısımlar sorgulanabilir ve okura garip gelse de ekran bağımlılığının günümüzün en büyük problemlerinden olduğunu ve gittikçe de daha tehlikeli bir hal almaya başladığını görmekteyiz. Her şeyin fazlası zarar. Dünyevi işlere kendimizi verdikçe asıl dünyayı unutmaya başladık.
Yazardan okuduğum ilk kitaptı. Birkaç arkadaşım övgüyle bahsettiği için bende okumak istedim. Kitap biraz da insanoğlunu uyandırmak, dünyevi işlerle kendinden ve kendi iç sesinden uzaklaşmaması gerektiğini göstermek için yazılmış. Yazarın kendine has bir üslubu var. Okuyup faydalanmak, hatta uyanmak gerektiğini düşünüyorum. Sohbet havasında geçen, sizleri düşünmeye ve fark etmeye zorlayacak bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.