Siren ~ Emine Tavuz #KitapYorumu
"Biliyordum sevgilim, sırtımdaki bıçak sendin."
Selamlar, çook severek bol bol sinirlenerek okuduğum kalbimi paramparça yapan bir kitapla geldim.
Italyan mafyası olan Karmen Russo, suikastçı bir koruma olan Deren Ateş'in küçük kızı Nil'i kaçırıyor. Deren, kızını kaçıran kişilerin peşine düştüğünü zannediyorken aslında Karmen'in kızını ö*dürenlerin peşine düşüyor. Bu süreci kendi lehine çeviren Karmen, Deren'in yanında olarak kızının intikamını almaya çalışıyor...
Kitabı ilk çıktığı zaman alıp okumak istemiştim ama fırsat olmamıştı ama keşke o zaman okusaymışım, bu kadar bekletmeseymişim. Çünkü çook sevdim. Kalın ve puntoları küçük olduğu için bir tık gözüm korkmuştu ama aşırıı akıcıydı. Hem çok üzüldüğüm hem çok heyecanlandığım hem de çook sinirlendiğim sahneler oldu.
Yazarın dilini çok sevdim, hiç sıkılmadan çok rahat bir şekilde okudum. Aşırı boğucu betimlemeleri yoktu olanların hepside tam yerindeydi. Ayrıca kadın karakteri bu şekil yazması aşırı hoşuma gitti. Yaptıkları yüzünden kendinden nefret ettiren bir karakterdi ama iki saniye sonra bir cümle kuruyordu ona üzülürken buluyordum kendimi. O duygusu fazlasıyla geçti bana.
Ama ben Karmen'i affetmiyorum. Nasıl bi acı olduğunu bildiği halde Deren'e bunu yaşatması kabul edilebilir değildi. Evet anlıyorum yaşadığı asla kolay değil ki zaten psikolojiside iyi değildi ama yine Deren'e bunu yapması... Çook kötüydü çook. Deren nasıl affedecek onu düşünüyorum. Karmen yaaa neden yaptın ki bunu?
Deren, bu kitapta en sevdiğim ve enn çok üzüldüğüm kişi oldu. Mahvetti beni. Kızını bulamadığı her an daha kötü oluşu o çaresizlik anları elinden hiçbir şey gelmemesi kendini suçlaması. Nil'in odasına gidip kıyafetlerini koklayarak ağlaması...Karmen sen bize ne yaptın.
Aralarındaki ilişki asla sağlıklı değildi ama yinede okurken çok keyif aldım. Deren'in Karmen'e gerçekten değer verdiğini hissettim. Bu olaylardan sonra nasıl bir araya gelecekler şu an onu merak ediyorum.
Nil o kadar tatlı bir çocuk kii. Kitapta sırıtarak okuduğum sahneler onunkilerdi. Tam bi babacıydı.Yicemm onu. Umarım ikinci kitapta bol bol baba kız sahneleri okuruz.
Karmen'in abileri... BAYILDIM. Azıcık sahneleri vardı ama aşırıı hoşuma gittiler. İki de bol bol görmeyi istiyorum.
Mafya, dram ama fazlasıyla dramm okumayı seviyorsanız bu kitabı kesinlikle öneririm. Ben dram aşığı olduğum için BAYILARAK okudumm. Sizde çoğu sahnede çok sinirleneceksiniz ama aynı zamanda kalbiniz paramparçada olacak... Alın okuyun.
+18 smut sahneler var.