#SketchArtemisManga
#unordinary #sıradışı 2nci cildini de okudum hemencecik. İlk kitapta çoğunluğun özel gücü olduğu evrende, John adında Sıfır denilen bir delikanlı vardı Kendisi full özel gücleri olan öğrencilere sahip Wellston Lisesi’nde okuyordu. Ve her gün bu zorbaların kum torbasıydı.
Ama öyle bir hal aldı ki aslında John'nun herkesi kandırdığını öğrendik. Ne sonra nedenini de. Gücü olmadığını sanıp, onunla tek arkadaşlık eden okulun en güçlü öğrencisi Seraphina’nın uzaklaştırılmasından bu yana okulun dengesi tamamen altüst oldu. Üst seviyedeki öğrenciler diken üstünde, John’un zorbalıktan kurtulmak için inşa ettiği sahte kimliği çatırdamaya başladı ve okulun Kralı Arlo, John’un sosyal düzen için gerçek bir tehdit olabileceğinden şüpheleniyor.
Ancak tek sorun bu değil. Birileri en güçlüler avlıyor. Seraphina geri döndüğünde, kimliği belirsiz kişilerin hedefi oluyor. Ve John artık kendini gizlemek ve arkadaşını kurtarmak arasında kalkıyor.
Bakalım fikir ayrılıklarına rağmen arkadaşlar için tehlikeyle yüzleşmeye cesaret edebilecekler mi?
Yine Müko çeviri cidden bayılıyorum #manga okumaya. Öğretici şeyler olabiliyor Efenim. Unutmayın #çizgiroman da bir kitaptır.
Bir sonraki kitapta ne olacak acaba? Umarım çeviri erken gelir çünkü çok fena merak uyandırıcı bitti. Epope türü severlere dehşet ve ibretle tavsiye eder!