Selam size #bronz3 kitabı ile geldim. Bu kitabımızda #imparatoriçe ile tanışıyoruz. Aynı zamanda benim beklemediğim bazı gerçekler de ortaya çıkıyor. bunları da söyleyeceğim biraz spoi olacak ama artık idare edersiniz. Safa ,Bronzun yanında Vera da kart koruyucusu işin ilginci bir Hisar'ın verdiği kan örneklerinde Safa ve Vera kardeş çıktı .Şok oldunuz değil mi ?ben de şok oldum Doktor Yağız'ı kaçırmaya kalktığından beri Yasmin ve Yağız'ı ,Hisar #Kale de saklıyor. Onlara zarar gelmesini asla istemiyor. Tabii bu arada imparatoriçe kartını da ele geçirdi ve sistemde okuttu öğrendiği gerçekler beni şok etti. Hisar #imparatoriçe kartinin sahibi olarak var olan düzene ve Bronz'a savaş açmakta asla çekinmez. Zaten babasının ona verdiği görevde Bronz'u yok etmek üzerinedir. Atlas ve Bronz'un neden düşman olduğunu da bu sayede öğrenmiş oluyoruz zaten şüpheleniyordum da şüphelerinde haklı çıktım. Arkana da aşkı çağrıştıran her şey yasaklanmış ve baskı altına alınmıştır. Arkana'nin kuralları gereği,asi ve bağlılık zayıflık olarak kabul edilip #mecnun hitabı da yasaklanmıştı. Işte Tam da Atlas ile Bronz olayından dolayı yasaklanmasi normal. Artık kimseyi Hisarı namı diğer His'i durduramaz. Annesinin günlüğünü ele geçirdi ve maalesef okudu bir çocuk için üzücü yüreğine dokunan satırlara şahit oldu. Hisar #imparator kartını ele geçirdiğini düşünerekten kartları tekrar dağıtma kararı alır.Bronz o kadar akıllı bir adam ki Sizce #İmparator kartını öylesine Hisar'a teslim etmiş olabilir mi?Bu arada son zamanlarda mutlu olduğu anlar hafızasından silinmeye başlamıştır.Başlarda buna bir anlam veremesede babasının beynine yerleştirdiği çip sayesinde hem güzellikleri hemde vücudunun her geçen gün ölüme yaklaştığını öğrenir. İşin ilginç yanı Bronz'da içten içe zehirlenmekte ve ölüme yaklaşmaktadır.Kalbi kötü olan,hırsın kölesi olmuş insanların bazı şeyleri kabullenmeleri zor olur tıpkı Haris Alatav gibi...Haris Alatav'in ne planı biter nede kendini haklı görmeleri biter. His bunların ortasinda kendi ve sarı çıyan Yasmin ,biricik oğlu Yağız için belkide dur demeyi öğrenmesi gerekecektir.Oysa benim aklım hala Sanaç Valacan ve büyük aşkında birde Yağız'ın yatıp kalkıp Sanaç'ı sayiklamasini unutamiyorum. Yine öyle bir yerde bitti ki 4. Kitap gelsin dedi. Neden mi? Yasmin'in yaşam ile ölüm arasında kalışı Sanaç'in haykırışı ve Bronz'un "ağlama, Hisar "."Sen bir İmparatoriçe'sin,"demesini ben şimdi nasıl unutayım.