2025 16. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2025 16:26
Özel bölümler çok güzeldi özellikle Rüzgar ayrıntısı baya hoşuma gitti. Tuna’ya da bayıldım cidden kitabın neşesiydi. Kübra’nın yazım dilini beğendim baya hoşuma gitti. Kesinlikle ne yazsa okurum o derece hoşuma gitti. Gece karakteri çok mükemmel kadın karakterdi. Gerçekten başına gelen hiçbir şeyi hak etmedi bence. Ben baya sevdim. Kübra bayılıyor güçlü kadın karakterleri yazmaya. Ara ara Gece’nin iç dünyasını okurken duygulandım. Hüzünlendim gerçekten. Emir’e de çok üzüldüm açıkçası kaya gibi sert karakterin ardından naif bir çocuğun açığa çıkması çok güzeldi bence. İlk aşık olan Emir oldu ve aralarındaki sahnelere sürekli dilsiz dilsiz diye dolanıyor olması beni güldürdü. Sadece olaylar biraz hızlı oldu onun harici çok güzel hızlı akan, yazarın yazım dilininde akıcı olduğu bir kitaptı. Rüzgar’a Dokunmak serisi gönderme yapması da çok hoşuma gitti. Yani eğer rs’deyseniz sizi rahatlıkla çıkartabilecek bir kitap ve çok eğleneceğiniz ama aynı zamanda yer yer ana karakterlere üzülebileceğiniz bir kitaptı.
Mavi GeceK. Kübra Berk · Artemis Yayınları · 20255,1bin okunma