Yeni düzene karşı adlı şarkım
EKRANDAN ÜZERİMİZE SÜREKLİ mikrop dolu yalanlar kusuyorlar, Dünyanın dört bir yanında fakirlerin soluğu gasp edilirken, Adalet dedikleri yırtık rahibeye dönmüş bu rezil gerçekleri, Yüreğimizdeki isyanın müziğiyle baş kaldırmanın vaktidir... LİDERLER, AİLE KARTELLERİ sağlık örgütüyle kol kola. İki bin otuz ajandasına insanlığı kurban etmeden — uyan! TERÖRE, ÇIKARDIKLARI tüm kirli savaşlara lanet olsun. Zorla dayattıkları bu çarpık düzene lanet olsun! Artık yeter — gözümüz açık, cesurca karşılarındayız... BU ŞARKIYI DİNLEYİRSEN dünyayı umursamaz tavırlarını geride bırak — gerçek sessizlikte gizli. Işık karanlıktan doğar, unutma... Seninle tüm zincirleri kırmanın vakti geldi — hazırlan! HER DİRENİŞTE SESİMİZ daha da yükselecek, Kalk ayağa — celladına o tanrısal gülüşünü göster. Umut taşı yarınlara, yoksa karanlıkta kayboluruz... BU ŞARKIYI DİNLEYİRSEN dünyayı umursamaz tavırlarını geride bırak — gerçek sessizlikte gizli. Işık karanlıktan doğar, unutma... Seninle tüm zincirleri kırmanın vakti geldi — hazırlan! “PİÇ KURUSU KORKAKLAR” her kavgada geri kaçar. Sen isyan yeleğini giy — düzenin yıkımı yakın! Asi çocuklarız, unutma: dünya için bu son şans!”
Müzik