2025 17. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2025 21:31
Genel olarak okuduğum kitaplar hakkında düşüncemi kendime saklarım. Kitabın daha ikinci bölümüne gelmişken, kitabı boş yere okuduğumu fark ettim. Tamamen zaman kaybı ama yazarın beni şaşırtmasını umarak bitireceğim kitabı. Ruh sağlığı uzmanları (psikolog - psikiyatr) tavsiye vermez, akıl vermez. Arkadaşın ile konuşuyormuşsun gibi bir sohbet olmaz. Yazar zaten kitabında buna benzer bir cümle kurmuştu ve fikirlerinden, önerilerinden oluşan bir kitap yazabilir demişti devamında da. Fakat kitap maalesef beklentilerimi karşılamadı, sıradan kişisel gelişim kitabı gibi bir kitaptı. Oldukça basit, anlaşılır cümleler hep var. Kitapa kadınlar üzerinde durulmuş gibi. Bazı yerler fazlası ile katı cümleler içeriyordu. Fazla öznellik içeriyor. Bazı yerler çok eskiden olan bazı gazetelerin yq da dergileri yanında küçük bir kitap hediye edilirdi. Orada tamamen adını sallıyorum işte 40 Günde 40 Tavsiye ya da 50 Yaşından Önce Yapmanız Gereken Şeyler gibi olan kitapları andırdı... Düşüncelerim değişirse mutlaka bunun altına yazarım... İkinci bölüm rezalet geldi. Bu kelimeyi kullandığım için özür dilerim ama kadınlar için böyle şeyler diyebilmesi çok şaşırttı... Kitabı yakın zamanda sahafa götürüp daha faydalı bir kitap alacağım.
Psikoloji
Terapi Odası KonularıTülay Kök · Okuyan Us Yayınları · 2020889 okunma