Bu aralar biraz mental olarak iyi olmadığım için sadece hızlıca biten kitapları okumak istiyorum. Hatta bana hiçbir şey katmadan sırf okumak için okumak istiyorum. Neyse ki sanki bu çağrımı duymuş gibi sevgili @dexpub benim en sevdiğim uzaylı insan ilişkisine sahip serisinin yeni kitabını çıkarttı. Bu seri alenen benim konfor serim diyebilirim. Hiçbir beklentiniz olmadan aşırı keyifli okuyorsunuz. Sıkmıyor yormuyor ya da kafanızı karıştırmıyor diyebilirim. Şey diyormuşum mevzu belli bacılar! Seriyi bilmeyenler için şöyle ufaktan biraz konusundan bahsedeyim. Kaçırılan insan cinsinden kızlar kendilerini bir anda yabancı bir gezegende buluyorlar. Sa-khui olarak bilinen uzaylı kabilesindeki erkeklerin sayısının kadınlardan 4 kat fazla olduğunu düşünürsek bu kadınların bu gezegene düşmesi bu ırk için büyük bir şeydi. Bu atmosferde daha rahat yaşayabilmeleri için kızlara khui içirmişlerdi. Ancak bunun bir yan etkisi vardı. Aynı zamanda ruh eşinizi bulmanıza sebep oluyordu.
Yalnızca ruh eşinizle yankılanabiliyordunuz. Kira henüz ruh eşini bulamamıştı. Bunun sebebini az çok biliyordu. Aehako ise Kira dan oldukça hoşlanıyordu. Kulağındaki çeviriciyle beraber Kira her şeyi duyur ve her şeyin farkına varıyordu. Bir yandan derice korkuyor bir yandan da bu gezegeni alışması gerektiğini düşünüyordu. Kira yankılanmanın doğurganlıkla alakalı olduğunu düşünüyor ve bu yüzden de yalnız başına kalacağını düşünüyordu. Aehako ise onu kendine alıştırmaya çalışıyor ve sevmesini istiyordu. Terk edilmekten korkan Kira sizce aşkı mı seçecekti yoksa yalnızlığı mı? Yine birkaç saatte biten çok keyifli bir okum oldu benim için. Kitapta beklenildiği üzere çok fazla yetişkin içerik vardı. Zaten kitap biraz da bunun üstüne yazılmıştı demek doğru olur sanırım.